Studio Portretfoto's Zoetermeer

Familie portretfoto's in de home studio in Zoetermeer

Op zondag 17 augustus 2014 heb ik bij mij thuis een ontzettend leuke studio fotoshoot gedaan van een mooi gezin uit Zoetermeer. Ik ken de moeder 'Lidewij' al ontzettend lang en haar dochter 'Bella' is op precies dezelfde dag geboren als mijn eigen zoontje, wat natuurlijk heel leuk en bijzonder is. Toen Bella ruim anderhalf jaar oud was hebben ze besloten om een leuke fotoshoot in te plannen. 

Ik heb bij mij thuis de studio klaargezet en tussen 11.00 en 12.00 uur kwam het gezin bij mij langs om een aantal mooie foto's te laten maken van hun dochter en nog een paar foto's van het gezin.

Bella is een prachtig kindje en staat veel lachend op de foto. Doordat de ouders erbij waren kon Bella goed afgeleid worden van mij als fotograaf en werden het hele spontane en natuurlijke foto's. Bella was absoluut niet schuw voor mijn camera en vond het eigenlijk ontzettend leuk om zo in de belangstelling te staan. We hebben haar verschillende outfits aangetrokken en af en toe laten spelen met speelgoed zodat ze zich niet snel verveelde. 

PORTRETFOTO'S IN DE STUDIO MET HET HELE GEZIN

Om te beginnen had ik Bella in een kinderstoel gezet om eens te kijken hoe ze zou reageren op de camera en flitslampen. Gelukkig had ze het meteen naar haar zin en konden we vervolgens haar een leuk jurkje aandoen en op mijn achtergronddoek laten zitten. Daar zijn toen hele warme en spontane foto's van Bella uitgekomen. Omdat de ouders haar ook in een wit jurkje op de foto wilde hebben heb ik gekozen voor een zwarte achtergrond. Nadat ik diverse studio portretfoto's van Bella heb gemaakt heb ik ook nog een aantal foto's van het hele gezin en van de ouders individueel met Bella gemaakt. Een hele geslaagde studio fotoshoot met leuke en unieke foto's als resultaat.

 

Ben je geïnteresseerd in een studio fotoshoot bij jullie thuis, mijn prijzen of wil je direct contact met mij opnemen, klik dan op één van de knoppen hieronder.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Lidewij (woensdag, 13 april 2016 10:44)

    Wat een mooie foto's waar wij enorm trots op zijn. Op de foto's is Bella gewoon echt zoals ze is, vrolijk en ondeugend!
    De fotoshoot als erg relaxed ervaren en dat zie je aan de foto's