Familiefoto's in Den Haag

Familiefoto's gemaakt op een mooie lentedag in Den Haag 

Op zondag 14 april 2013 ben ik door een hele leuke familie uit de wijk Benoordenhout in Den Haag gevraagd om een familie fotoshoot te maken. Ik ben daar in de ochtend rond 10.00 uur aangekomen en ik had de ouders gevraagd om iedereen in het wit met spijkerstof aan te kleden. Zo gezegd, zo gedaan. De twee kinderen waren goed uitgeslapen en erg vrolijk. Dat zorgde ervoor dat de fotoshoot gemakkelijk en op een leuke manier verliep. 

Ook was de au-pair uit Brazilië aanwezig en omdat ze al bijna een jaar bij de familie werkzaam was kon ze tijdens de fotoshoot ook op de foto. Dat was voor de kinderen extra leuk en spannend!

We hebben eerst een aantal leuke familiefoto's en losse portretten binnen in hun woonkamer geschoten. Ik had de familie precies achter hun raam neergezet op de bank om met tegenlicht een aantal mooie foto's te maken. Daarna zijn we met z'n allen lekker naar buiten gegaan om in het park bij de familie achter nog een paar foto's te maken. Ook buiten zijn er een aantal prachtige foto's uitgekomen en hebben de kinderen zich goed vermaakt. 

Familiefotografie in de mooiste stad achter de duinen 'Den Haag'.

Omdat ik al eens eerder met de moeder uit dit gezin kennis had gemaakt en ze mijn fotowerk bij een andere Haagse familie had gezien ben ik voor deze fotoshoot gevraagd. Ik vind het ontzettend leuk om families in hun natuurlijke omgeving te fotograferen precies zoals een familie is. Daarbij probeer ik zo min mogelijk te forceren en zoveel mogelijk spontane foto's te maken. Ik heb op deze dag ook samen met de ouders meegedacht in mogelijkheden voor leuke foto's en composities en de kinderen heb ik zoveel mogelijk op hun gemak gesteld tijdens de fotoshoot. Bekijk hieronder het resultaat van de mooiste familiefoto's van die dag.


Ben je geïnteresseerd in mijn fotowerk en wil je jouw familie ook op de foto hebben, dan kan je via onderstaande links meer over mijn familiefotografie lezen en contact met mij opnemen per mail of telefoon. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0