Een portret laten schilderen


Een levensecht portret laten schilderen van jezelf of van je kind is een leuk idee. Je kunt een schilderij laten maken van een foto, waardoor je er niet model voor hoeft te zitten tijdens het schilderen. Er zijn diverse mogelijkheden om een portret te laten schilderen. Of je nu zelf geschilderd wilt worden, één van je kinderen wilt laten schilderen of misschien een huisdier zoals en hond of kat, het is allemaal mogelijk.

Er zijn verschillende maten te kiezen met de daarbij horende prijzen. Deze schilderijen worden op professionele manier gemaakt en zullen hun kwaliteit behouden door het gebruik van olieverf. Een aandenken voor de rest van je leven. Bekijk hieronder een paar voorbeelden van een geschilderd portret.

 

Een levensecht Portretschilderij voor aan de muur


Over de kunstenaar

Een portret kan je laten schilderen door de kunstenaar Bojan Persic. Al zijn schilderijen zijn gemaakt op canvas doeken met olieverf wat volgens hem de beste verf is om mee te schilderen. Olieverf blijft het hele leven lang goed en is van hoge kwaliteit.

Bojan heeft een grote passie voor kunst en mensen en hij probeert tijdens het schilderen de echtheid van het leven terug te laten komen in zijn schilderijen. Hij schildert in verschillende stijlen maar vooral op een realistische manier. Een schilderij gemaakt door Bojan moet in een specifieke volgorde geschilderd worden waarvoor speciale technieken, tijd en geduld nodig zijn. Wanneer hij een leeg canvas doek voor zich heeft denkt hij aan de gelijkenis die hij moet schilderen vanaf een foto maar hij denkt ook aan belangrijke zaken als vormen, kleuren en waarden. Het eindresultaat is voor Bojan het beste gevoel en hij probeert altijd voor die perfectie te gaan. Bekijk hieronder hoe een portretschilderij gemaakt wordt.

 


Portret schilderij en een gratis fotoshoot

Een portret wordt geschilderd vanaf een foto en bij ieder portret dat door Bojan geschilderd wordt, krijg je een gratis fotoshoot cadeau door DOKOE Fotografie. Zo heb je meteen een serie mooie foto’s en kan je de leukste foto uitkiezen om door Bojan te laten schilderen. De fotoshoot kan gedaan worden bij je thuis of op een mooie locatie. Ook is het mogelijk om meerdere mensen te fotograferen, bijvoorbeeld je kinderen naast elkaar en die dan op 1 schilderij te laten schilderen. Bojan Persic maakt hiervoor graag een offerte op maat.

 

Een portret geschilderd door Bojan Persic

Wanneer je geïnteresseerd bent om een portretschildering te laten maken dan kan je direct contact opnemen via onderstaand formulier of via de contactpagina. Misschien heb je zelf al een mooie foto die je wilt laten schilderen of heb je een leuk idee voor een gave fotoshoot. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en Bojan maakt graag een offerte op maat.

 

Wanneer je na het lezen van deze pagina nog vragen of opmerkingen hebt, neem dan contact op door het contactformulier in te vullen. 

Wij hopen graag iets van je te horen en binnenkort een portret fotoshoot te mogen maken waarvan de mooiste foto levensecht geschilderd wordt.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.