gezinsfotografie


Foto's van het gezin, ontzettend leuk en mooi als herinnering voor later. Grote of kleine gezinnen kunnen thuis of op een mooie locatie, bijvoorbeeld in een park of aan het strand gefotografeerd worden.

Of je nu met je pasgeboren baby op de foto wilt, of als je kinderen al wat ouder zijn, broertjes en zusjes samen op de foto, het maakt mij niet uit. 

Geposeerde foto's (zoals studiofoto's), ongedwongen en ontspannen foto's, wat je wens ook is, ik zal er altijd een leuk, gezellig en sfeervol plaatje van maken.

 

 Gezinsfoto's bij je thuis of op een mooie locatie


Met het hele gezin op de foto

Ouders die samen met hun kind(eren) op de foto willen is voor een gezinsfotograaf ontzettend leuk en dankbaar werk. Je krijgt als fotograaf te maken met zoveel verschillende mensen, karakters, culturen en persoonlijkheden. Ik fotografeer het hele gezin tezamen en maak daarnaast ook losse portretten van iedere persoon binnen het gezin. De fotoshoot kan gedaan worden bij jullie thuis, waar iedereen binnen het gezin vertrouwd is met de omgeving, of we gaan met z'n allen naar buiten om op een mooie en bijzondere locatie gezinsfoto's te nemen. 

Er zijn dus veel verschillende mogelijkheden om als gezin gefotografeerd te worden. Als gezinsfotograaf denk ik graag met iedereen binnen het gezin mee, om tot een schitterend resultaat te komen. Heb je een leuk idee, is er een bijzonder moment, wil je iemand verassen, wat je wens ook is, ik hoor het graag om zo samen de ideeën uit te werken en in foto's tot leven te brengen.


DOKOE Fotografie als jullie gezinsfotograaf

Voor leuke, mooie en liefdevolle gezinsfoto's ben je bij DOKOE Fotografie aan het juiste adres. Van gezinnen met een pasgeboren baby tot aan ouderen met hun volwassen kinderen, ieder gezin is bijzonder en interessant om te fotograferen. 

Professionele gezinsfoto's zijn geschikt om een leuk fotoalbum van te maken of je kunt de mooiste foto's laten uitvergroten en inlijsten voor in het huis. Er worden genoeg foto's gemaakt waar je als gezin met veel plezier op terug kunt kijken.

Ik sta als gezinsfotograaf open voor leuke en creatieve ideeën en zal altijd een passend advies geven als het gaat om het fotograferen van jullie gezin. Bij een fotoshoot van het hele gezin zal ik ongeveer 1 tot 2 uur aanwezig zijn bij jullie thuis of op locatie, om zo warme, gezellige en sfeervolle gezinsfoto's te schieten. Hiermee geef ik jouw gezin een waardevol aandenken mee waar iedereen nog lange tijd van kan genieten.

 

Wanneer je na het lezen van deze pagina nog vragen of opmerkingen hebt, neem dan contact op door onderstaand formulier in te vullen.

Ik hoop graag iets van je te horen en binnenkort je gezin te mogen fotograferen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.