Kinderfotografie


Het maken van portretfoto's van kinderen is fantastisch om te doen. Kinderen zijn leuk om te fotograferen omdat ze in het bijzijn van een fotograaf pure emoties tonen en dat maakt een foto minder geposeerd. Kinderen kunnen, wanneer ze in een vertrouwde omgeving zijn, helemaal zichzelf zijn en dat zie je dan ook terug in mijn portretfoto's. Ieder kind is uniek en juist datgene wat jouw kind zo uniek en bijzonder maakt, breng ik tot leven in een foto. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden, mijn prijzen en lees meer informatie over mijn kinderfoto's en werkzaamheden.

 

 Laat je kinderen fotograferen precies zoals ze zijn


Portretfoto's van je kind

Waarschijnlijk heb je als ouder zelf al heel wat foto's van jouw kind gemaakt; ieder moment wil je vastleggen, want kinderen groeien heel snel op en voor je het weet zijn ze volwassen. Omdat de tijd zo snel voorbij gaat en je mooie herinneringen wilt hebben, is het een leuk idee om ook professionele portretfoto's van je kind(eren) te laten maken.

Er zijn verschillende momenten in het jaar om een portretfotograaf in te huren, denk hierbij aan: verjaardagen, feestdagen, belangrijke gebeurtenissen of seizoensfoto's die buiten genomen worden. Misschien wil je graag een familie fotoshoot doen, waarbij je als ouder ook op de foto staat, of je kind laten fotograferen tijdens het spelen. Genoeg mogelijkheden en ik ben als fotograaf graag aanwezig om deze mooie momenten van je zoon en/of dochter vast te mogen leggen.          Kinder-fotoshoot: € 125,- inclusief:

  • fotoshoot van minimaal 1 - 1,5 uur bij jullie thuis of op een toffe locatie
  • binnen 48 uur na de shoot alle foto's online om zelf de 25 mooiste te selecteren
  • de 25 geselecteerde foto's nabewerkt binnen twee weken na de fotoshoot.
  • alle overige foto's nabewerkt tegen een meerprijs van € 35,-
  • foto's in de hoge resolutie en rechtenvrij voor privé doeleinden
  • professionele nabewerkingen per foto
  • levering binnen twee weken na de fotoshoot
  • Btw (dus geen extra kosten achteraf)
  • reiskosten binnen regio Haaglanden (daarbuiten reken ik € 0.19 p/km)

DOKOE Fotografie als jouw kinderfotograaf

Ieder kind heeft zijn/haar eigen karakter, persoonlijkheid, emoties en schoonheid. Deze kenmerken breng ik terug in een foto en ik geef de ouders een herinnering mee om nooit te vergeten. Niet alleen de ouders, maar ook ook de kinderen zullen er later blij mee zijn.

De stijl die ik hanteer, als het gaat om het fotograferen van kinderen, is vooral warme portretfoto's met een natuurlijke uitstraling. Ik zal jouw kind op een rustige en vriendelijke manier benaderen, waardoor ik in mijn fotowerk tot een mooi resultaat kan komen.

 

Wanneer je na het lezen van deze pagina nog vragen of opmerkingen hebt, neem dan contact op door het contactformulier in te vullen.

Ik hoop graag iets van je te horen en binnenkort je kind(eren) te mogen fotograferen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.