portretfotografie van volwassenen


Voor een mooie portretfoto van jezelf ben je bij DOKOE Fotografie aan het juiste adres. Ieder mens heeft verschillende wensen en daarin probeer ik als fotograaf zoveel mogelijk mee te denken en op een professionele manier te handelen. Of je het nu prettig vindt om bij je thuis gefotografeerd te worden, op je werk of buiten op een mooie locatie, het kan allemaal en dat voor een ontzettend scherpe prijs.Hetgeen wat jou uniek maakt leg ik vast: je gezicht, je uitstraling, de emotie, het moment en de liefde. Bekijk hieronder een aantal portretten die ik heb gemaakt en lees meer over mijn prijzen en werkzaamheden.

 

 Professionele portretfoto's van jezelf


Portretfotografie

Het maken van portretfoto's is een leuke en creatieve bezigheid! Ik kom in aanraking met verschillende mensen en karakters. Ieder mens is uniek en dat is ook hetgeen wat portretfotografie voor mij interessant maakt. 

Bijna iedereen bezit tegenwoordig wel een mobiele telefoon met ingebouwde camera, waarmee met een korte klik op de knop een portretfoto gemaakt kan worden. Maar bij het maken van een goede, professionele portretfoto komt echter heel wat kennis en techniek kijken.        Portret-fotoshoot (volwassenen): € 100,-  inclusief:

  • fotoshoot van minimaal 1 - 1,5 uur bij je thuis of op een mooie locatie
  • binnen 48 uur na de shoot alle foto's online om zelf de 25 mooiste te selecteren
  • de 25 geselecteerde foto's nabewerkt binnen twee weken na de fotoshoot.
  • alle overige foto's nabewerkt tegen een meerprijs van € 35,-
  • foto's in de hoge resolutie en rechtenvrij voor privé doeleinden

  • professionele nabewerkingen per foto 

  • levering binnen twee weken na de fotoshoot

  • Btw (dus geen extra kosten achteraf)

  • reiskosten binnen regio Haaglanden (daarbuiten reken ik € 0.19 p/km)

Portretfoto van jezelf

Er kunnen verschillende redenen zijn om een portretfoto van jezelf te laten maken. Hierbij denk ik aan het laten maken van een goede foto voor een zakelijk profiel of voor privé gebruik, zoals: een familiegebeurtenis, bijvoorbeeld een jubileum of doopplechtigheid. Een andere keer maak je van iemand persoonlijk een aantal portretfoto's, omdat die persoon graag een mooie foto van zichzelf wil hebben. Er zijn mensen die graag op hun werkplek gefotografeerd willen worden, terwijl een ander juist in zijn/haar vrije tijd een fotoshoot wil doen. Zo zijn er dus genoeg redenen en mogelijkheden om een portretfoto van jezelf te laten maken. 


DOKOE Fotografie als jouw portretfotograaf

Ieder mens is uniek en zo is ook iedere fotograaf uniek. Mijn stijl kenmerkt zich door natuurlijke en realistische foto's van jong tot oud. Daarbij probeer ik van tevoren een band met je te creëren. Dit zorgt voor een ongedwongen sfeer waarbij iedereen zich prettig voelt en dat kun je terugzien in mijn fotowerk. Ik ben een portretfotograaf die de tijd neemt om tot een goed resultaat te komen.

 

Wanneer je na het lezen van deze pagina nog vragen of opmerkingen hebt, neem dan contact op door het contactformulier in te vullen.

Ik hoop graag iets van je te horen en binnenkort jouw portretfoto's te mogen maken. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.