Complete bedrijfsfotoshoot op locatie

Als je geïnteresseerd bent in een complete bedrijfsfotoshoot, dan zit je bij DOKOE Fotografie goed. Een complete bedrijfsfotoshoot bestaat uit verschillende onderdelen: sfeerbeelden van de medewerkers en werkzaamheden, detailfoto's van producten en diensten die geleverd worden, overzichtsfoto's van het bedrijfspand aan de binnen- en buitenkant en zakelijke portretfoto's van het personeel. In 2-3 uur fotografeer ik het complete bedrijf, de medewerkers en de werkzaamheden zodat deze bedrijfsfoto's voor verschillende doeleinden te gebruiken zijn. Lees hieronder meer over zo'n complete bedrijfsfotoshoot, de kosten en de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 


Sfeerfoto's tot in detail van het bedrijfspand en de werkzaamheden

Bij iedere bedrijfsfotoshoot maak ik sfeerbeelden van de werkzaamheden, het bedrijfspand, de medewerkers die aan het werk zijn en detailfoto's van producten of diensten die jullie bedrijf levert. Ik kan dit tijdens of buiten kantooruren verzorgen en kom op de bedrijfslocatie langs om alles tot in detail vast te leggen met mijn camera's. Sfeerfoto's geven een mooi beeld weer van wat jouw bedrijf doet en waar je bedrijf voor staat. Deze sfeerimpressie is te gebruiken voor zowel online als offline doeleinden zoals de bedrijfswebsite, social media platforms en drukwerk. Alle foto's worden in hoge resolutie geschoten en zijn voor zowel zakelijke als privé doeleinden te gebruiken. Bekijk hieronder een aantal van de mooiste sfeerbeelden die ik de afgelopen 10 jaar heb gemaakt bij meer dan 100 verschillende bedrijven.  


Foto's van het bedrijfspand van binnen en van buiten

Tijdens een complete bedrijfsfotoshoot is het belangrijk om overzichtsfoto's te maken van zowel de binnenkant als buitenkant van het bedrijfspand. Zo krijgen klanten en potentiële klanten een mooie inkijk in het bedrijf en een duidelijk beeld waar de werkzaamheden uitgevoerd worden. Ieder bedrijfspand is uniek en heeft z'n eigen kenmerken. Ook de manier hoe een bedrijfspand van binnen is ingericht zegt veel over de bedrijfscultuur en wat je als ondernemer naar je klanten wilt uitstralen. De juiste sfeerbeelden van het complete bedrijfspand kunnen prospects ertoe doen besluiten om met jouw bedrijf in zee te gaan. Daarom worden deze bedrijfsfoto's alstijd gemaakt tijdens een complete bedrijfsfotoshoot. Bekijk hieronder een aantal bedrijfspanden die ik de afgelopen jaren heb vastgelegd. 


Ook zakelijke portretfoto's van de medewerkers worden gemaakt

Zodra alle sfeerfoto's gemaakt zijn en het hele bedrijfspand gefotografeerd is, kunnen we starten met de zakelijke portretfoto's van alle medewerkers. Deze portretfoto's zitten ook inbegrepen bij een complete bedrijfsfotoshoot van DOKOE Fotografie uit Zoetermeer. Ik maak de portretfoto's binnen in het bedrijfspand waar het licht mooi naar binnen valt of met mooi weer kan het ook buiten gedaan worden. Ik hoor graag van jou als ondernemer wat je wensen zijn wat betreft deze portretfoto's. Ik zal iedere medewerker op een zo natuurlijk mogelijke manier vastleggen. per persoon worden er meerdere portretfoto's gemaakt zodat er altijd een aantal te kiezen zijn. Uiteraard kunnen deze zakelijke portretfoto's naast de bedrijfswebsite ook gebruikt worden voor LinkedIn en andere persoonlijke zakelijke promotie. Bekijk wat zakelijke portretfoto's uit diverse branches hieronder.


Wat zijn de kosten en wat krijg je bij een complete bedrijfsfotoshoot?

Complete bedrijfsfotoshoot: € 200,- exclusief Btw. 

Inclusief:

  • fotoshoot van 2-3 uur

  • Binnen 48 uur na de fotoshoot alle foto's online om de mooiste 50 sfeerbeelden en per persoon 2 portretfoto's te selecteren
  • de geselecteerde foto's nabewerkt binnen twee weken na de fotoshoot.
  • alle overige foto's nabewerkt tegen een meerprijs van € 50,-
  • foto's in de hoge resolutie en rechtenvrij voor zowel zakelijke als privé doeleinden

  • professionele nabewerkingen per foto 

  • levering binnen twee weken na de fotoshoot

  • reiskosten binnen de regio Haaglanden (daarbuiten reken ik 19 eurocent per kilometer)

  • Foto's worden in groot formaat en in website formaat geleverd

  • Bruikbaar voor zowel de website, social media platformen als drukwerk

Een complete bedrijfsfotoshoot door dokoe fotografie

Met meer dan tien jaar ervaring en ruim 100 verschillende bedrijven uit alle branches gefotografeerd te hebben, zit je voor een complete bedrijfsfotoshoot bij DOKOE Fotografie aan het juiste adres. Iedere bedrijfsfotoshoot is een succes en veel van mijn bedrijfsfoto's worden tot op heden gebruikt op bedrijfswebsites, in drukwerk, op social media platformen en voor andere online advertenties. Ik ben zelfs bij een groot aantal bedrijven meerdere keren terug gekomen om opnieuw bedrijfsfoto's of nieuwe medewerkers vast te leggen. Bedrijfsfotografie vind ik ontzetten leuk en uitdagend om te doen en door mijn ruime ervaring in dit vakgebied weet ik precies wat voor soort foto's er gemaakt moeten worden. 

 

Boek nu een complete bedrijfsfotoshoot bij DOKOE Fotografie door het contactformulier hieronder in te vullen of neem telefonisch contact met mij op om een afspraak te maken. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ben je als ondernemer meer geïnteresseerd in alleen zakelijke portretfoto's of wil je juist sfeerbeelden zonder portretfoto's, klik dan op 1 van de knoppen hieronder voor meer informatie daarover. Voor ieder type bedrijfsfoto's bied ik een pakket op maat aan.