Cadeaubon fotoshoot

Cadeaubonnen, altijd leuk om te geven of te krijgen! Ook voor al mijn fotoshoots verkoop ik cadeaubonnen. Soms wil je iemand iets unieks geven op zijn/haar verjaardag of bijvoorbeeld bij de geboorte van hun eerste kindje. Kies je voor een cadeaubon van DOKOE Fotografie voor het maken van een fotoshoot, dan zit je gegarandeerd goed! Meerdere mensen hebben bij mij al cadeaubonnen besteld en ingewisseld. Altijd een aangename verrassing om iemand een fotoshoot cadeau te doen en super tof om zo'n bon cadeau te krijgen. Cadeaubonnen voor een fotoshoot is het cadeau waarmee je iemand ontzettend blij kan maken. Bestel hem nu...!Geef een unieke fotoshoot cadeau

Soms weet je niet wat je iemand cadeau moet geven. Dan loop je door een winkelcentrum, winkel in, winkel uit. Telkens zie je leuke cadeaus staan maar weet je dat de jarige al zoiets in huis heeft. Wanneer je iemand een fotoshoot van DOKOE Fotografie cadeau geeft dan heb je gegarandeerd succes. Je kan bij DOKOE Fotografie kiezen voor het maken van portretfoto's, familiefoto's, loveshoots, verjaardagen, bruiloften, newborn shoots of bedrijfsfoto's. Voor ieder wat wils.

Naast dat iemand een toffe fotoshoot als ervaring meegeeft, zijn de uiteindelijke foto's tijdloos en van onschatbare waarde, vooral voor later. Al honderden mensen & families zijn blij gemaakt met deze cadeaubon. Ben jij de volgende?Hoe werkt een fotoshoot cadeaubon?

Ben je geïnteresseerd in een cadeaubon om een fotoshoot cadeau te geven, dan zit je bij DOKOE Fotografie uit Zoetermeer aan het goede adres. 

Cadeaubonnen kunnen voor meerdere fotoshoot gebruikt worden. Mijn fotoshoots prijzen variëren van tussen de 100,- en 200,- euro voor alle soorten portret & familie fotoshoots. Bruiloften worden in op maat gemaakte pakketten aangeboden waarbij de prijzen verschillen.

Als je van plan bent om een cadeaubon voor het verzorgen van een unieke fotoshoot te bestellen, dan kan je het beste telefonisch of per email (zie het formulier hieronder) contact met mij opnemen. We kunnen dan bespreken wat je wensen zijn, voor wie het bedoeld is en wanneer de fotoshoot ongeveer plaats zal vinden. Ik zal vervolgens een digitale factuur toesturen en zodra de betaling ontvangen is zal ik de cadeaubon op de post doen. Zo kan je je vader of moeder, zoon of dochter, opa of oma, vriend of vriendin, collega of wie dan ook verrassen met een te gek cadeau!! 


Nog niet overtuigd?

Ben je na het lezen van deze pagina nog niet helemaal overtuigd om een cadeaubon te bestellen en wil je meer van mijn fotografie werk zien? Knip op de knoppen hieronder en bekijk mijn portfolio of lees referenties. Dan weet ik zeker dat je daarna een cadeaubon zal bestellen.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.