Bedrijfsfotografie op de bedrijfslocatie

Ieder bedrijf is uniek en heeft een eigen manier van werken, een eigen uitstraling en een eigen bedrijfspand waar de werkzaamheden worden verricht. Sommige bedrijven werken vooral op locatie en zijn vooral actief op projectbasis. Wanneer je de unieke uitstraling van jouw bedrijf wilt laten fotograferen, dan kan dat middels een fotoshoot van het bedrijf op de bedrijfslocatie. Ik leg graag in maximaal 2 uurtjes een sfeerimpressie vast met mijn camera's. Hierbij maak ik bedrijfsfoto's van het pand aan de binnen -en buitenkant, overzichtsfoto's, detailfoto's en sfeerfoto's van de werkzaamheden. Zo krijg je een compleet beeld van jullie bedrijvigheid en deze bedrijfsfoto's zijn weer bruikbaar voor op de website, social media platforms of voor drukwerk. Perfect promotiemateriaal voor de komende jaren!


De mooiste sfeerfoto's van het bedrijf

Sfeerfoto's van het bedrijf worden uiteraard op de bedrijfslocatie gemaakt. Dit kan tijdens kantooruren maar ook daarbuiten bied ik beschikbaarheid voor het maken van sfeerbeelden. Hierbij kan je denken aan overzichtsfoto's van het pand (zowel binnen als buiten), medewerkers tijdens hun werkzaamheden (geen portretfoto's) en detailfoto's van producten en/of diensten die door het bedrijf geleverd worden. Sfeerfoto's van het bedrijf zijn voor diverse doeleinden bruikbaar zoals het optimaliseren van de bedrijfswebsite, promotie middels drukwerk in kranten, flyers en bladen en ook voor sociale media platformen. Inmiddels heb ik bij meer dan 100 verschillende bedrijven foto's gemaakt en tientallen verschillende branches. Ieder bedrijf is uniek en heeft een unieke uitstraling. Juist dat leg ik vast met mijn camera's. Bekijk een aantal sfeerbeelden die ik de afgelopen 10 jaar hebt gemaakt hieronder. 


Zowel overzichtsfoto's als detailfoto's van het bedrijf

Tijdens een fotoshoot van het bedrijf waarbij ik een sfeerimpressie vastleg maak ik zowel overzichtsfoto's als detailfoto's. Zo krijg je als ondernemer een mooi en duidelijk beeld van het bedrijf en de werkzaamheden die er uitgevoerd worden. Ik zal in ongeveer twee uur op de bedrijfslocatie aanwezig zijn en met mijn camera's genoeg beeldmateriaal schieten voor de komende periode. Hiermee kan je als ondernemer de bedrijfswebsite updaten, via de social media platformen adverteren en promotie doen of de bedrijfsfoto's gebruiken voor drukwerk en geprinte advertenties. Juist datgene wat jouw bedrijf uniek maakt leg ik op een zo natuurlijk mogelijke wijze vast. Zowel het complete bedrijfspand als sfeerbeelden van de werkzaamheden en gedetailleerde foto's van de producten en diensten worden gefotografeerd. Een Must voor iedere ondernemer!

Wat zijn de kosten en wat krijg je bij een sfeerimpressie bedrijfsfotoshoot?

Sfeerimpressie bedrijfsfotoshoot: € 150,- exclusief Btw. 

Inclusief:

  • fotoshoot van 2 uur

  • binnen 48 uur na de shoot alle foto's online om zelf de beste 50 bedrijfsfoto's te selecteren
  • de geselecteerde foto's nabewerkt binnen twee weken na de bedrijfsfotoshoot.
  • alle overige foto's nabewerkt tegen een meerprijs van € 50,-
  • foto's in de hoge resolutie en rechtenvrij voor zowel zakelijke als privé doeleinden

  • professionele nabewerkingen per foto 

  • digitale levering binnen twee weken na de fotoshoot

  • reiskosten binnen de regio Haaglanden (daarbuiten reken ik 19 eurocent per kilometer)
  • Foto's worden in groot formaat en in website formaat geleverd

  • Bruikbaar voor zowel de website, social media platformen als drukwerk

De mooiste sfeerimpressie bedrijfsfoto's bij DOKOE Fotografie

Wanneer je kiest voor een sfeerimpressie bedrijfsfotoshoot van DOKOE Fotografie dan krijg je als ondernemer gegarandeerd de mooist bedrijfsfoto's die voor diverse doeleinden te gebruiken zijn. De bedrijfsfoto's worden op de bedrijfslocatie naar keuze gemaakt en zijn al binnen 48 uur na de bedrijfsfotoshoot te bekijken online om zelf een selectie te maken voor de nabewerkingen. Iedere bedrijfsfotoshoot is uniek en geeft een perfect beeld weer van het bedrijf en de werkzaamheden. DOKOE Fotografie heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het maken van bedrijfsfoto's en sfeerbeelden en meer dan 100 bedrijven gingen je voor. Van tandartsen tot heftruck leveranciers en van notarissen tot aan personal trainers, alles is mogelijk en ieder bedrijf dient professionele bedrijfsfoto's te hebben.

 

Neem bij interesse contact op via het formulier hieronder om de mogelijkheden door te spreken en een afspraak in te plannen. Ik zie je graag binnenkort bij jouw bedrijf!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ben je als ondernemer meer geïnteresseerd in alleen zakelijke portretfoto's of wil je juist een complete bedrijfsfotoshoot met een zowel sfeerbeelden als portretfoto's, klik dan op 1 van de knoppen hieronder voor meer informatie daarover. Voor ieder type bedrijfsfoto's bied ik een pakket op maat aan.