Referenties dokoe fotografie


Op deze pagina kan je verschillende referenties vinden over DOKOE Fotografie. Het is belangrijk om de mening van je klanten te lezen en te waarderen. Daarom heb ik van een aantal mensen waarvoor ik een fotoshoot gedaan heb de reacties op deze pagina naar voren gehaald. Zo kan je als bezoeker een beeld krijgen van hoe ik te werk ga en hoe mijn klanten dat ervaren. Ik probeer op een heel persoonlijk niveau met mijn klanten in contact te komen en om te gaan en vooral goed naar hun wensen te luisteren. Je kan bij iedere referentie op de foto klikken om de fotoshoot van de desbetreffende referent te bekijken. Tevens zal deze pagina iedere maand ververst worden met een nieuwe referentie en de fotoshoot die daarbij hoort.

 

Didier, Margo en Djezay

 

Echt super foto's! Heeeeeel erg bedankt Koentje!

 

Als die kleine wat beweeglijker is, plannen we weer een keer een familie fotoshoot in.

 

Lieve groet, Margo en Didier


Jarno & Daniëlle

 

Dankjewel Koen, het zijn super foto's geworden!

 

 

 

Pascal, Charlotte en Seth

 

Ik ken koen van de middelbare school en was via social media bekend met zijn werk. Daar was ik al erg over te spreken. Toen ik contact opnam met Koen was hij vrij snel beschikbaar en enthousiast, wat ik al gelijk super tof vond.

Koen neemt tijdens de fotoshoot echt de tijd voor je, want met een baby shooten is niet altijd gemakkelijk. Hierdoor was het voor ons een ontspannen shoot, waardoor er uiteindelijk deze toffe foto's uit zijn gekomen.

We konden de foto's al binnen een week bekijken! Wij zijn heel erg blij met het resultaat en zal hem ook zeker in de toekomst weer benaderen voor foto's en raad hem ieder ook aan.

Koen is enthousiast, flexibel en voor een leuke prijs realiseert hij prachtige foto's!

 

Bedankt koen!

Cherelle, Liv en de rest van de familie

 

Onwijs tevreden over het resultaat!

 

Mooie foto's waar ik nog vaak met plezier naar terug kan kijken.
Normaal gesproken moet ik tussendoor zelf nog denken aan foto's maken maar super fijn dat ik nu enkel van het feestje kon genieten zonder me druk te maken over het beeld.

 

Koen onwijs bedankt! Tot het volgende feestje!

Loek senior, Doris, Loek junior, Margot, Kevin, Mitzi en Hailey

 

Wij kennen Koen al super lang. Hoe leuk om hem dan te vragen voor de familieshoot die wij kado gaven aan onze moeder. Hij had dus al een streepje voor maar eigenlijk had hij dit absoluut niet nodig. Naast dat hij heel gezellig is en dus iedereen goed op zijn gemak stelt is hij ook zeer kundig. Hij had al wat mooie plaatsen in gedachten maar stond ook open voor input vanuit onze kant. Door dit meedenken is het eindresultaat nog mooier geworden. Kortom zoek je een leuke en goede fotograaf dan ben je bij Koen zeker aan het juiste adres!

 

Nogmaals dank je wel voor de leuke én mooie foto's!

Didier, Margo, Dylan, Dario en Gennaio

 

Wat een super mooi resultaat door een geweldige fotograaf. Wij hadden het die dag erg naar ons zin (dat is ook wel te zien aan de foto's). We konden bij Koen gewoon ons zelf zijn en lekker gek doen. Koen is een ontspannen, spontane, relaxte en actieve gozer ( man staat zo oud) hier door voel je je al snel op je gemak. Omdat wij alle 5 met Koen zo'n klik hadden was hij ook onze bruidsfotograaf. Alle gasten op de bruiloft waren zeer over hem te spreken (wij hadden niet anders verwacht) en de resultaten van die foto's zijn geweldig.

 

Koen super bedankt voor alles je hebt echt top werk afgeleverd.

Tot snel

Didier, Margo, Dylan, Dario en Gennaio

Chaev, Roos & Liv

 

Nogmaals super bedankt Koen!
Wij zijn weer onwijs blij met het resultaat van de herfstshoot die jij van ons, onze dochter Liv en onze hond Bikkel hebt gefotografeerd!
Wat hebben we geboft met het lekkere weer!
Het was een hele gezellige en vooral ontspannen herfstmiddag en je hebt de nodige bigsmiles en highfive van Liv vast mogen leggen.
Je hebt van te voren al leuke plekken in gedachte waarvan je weet dat die leuk en mooi uitpakken ivm met een goeie belichting en het totaal plaatje.
Zoals de kleurrijke foto's met het water op de achtergrond en fotos waarop je het lange bospad eindeloos ziet doorlopen.
Heel gaaf! Wij raden iedereen Koen aan, dit was al onze derde fotoshoot en we gaan er zeker nog veel meer doen puur omdat je bij hem bent wie je bent!
Iets wat vastligt voor het leven en vooral prachtig om later op terug te kijken.

Veel liefs Chaev, Roos en Liv

David, Aiden, Juliette, Ina & George

 

Wat een prachtige foto's zijn het geworden. Heel erg bedankt Koen!

 

Het was zo fijn dat je alle tijd nam en alles mogelijk was. Ook vonden wij het heel leuk dat je hele mooie geposeerde foto's maar ook spontane nam. 

En door jou vinden zelfs kleine kinderen fotoshoots leuk! 

 

Het was een super dag thanks to you!

 

Liefs, David en Juliette. 

 

Aagje, Yakup, Nelleke, Christian, Donja en Daan

 

Wij zijn super blij met de foto's! Wij hadden gelukkig heel veel mazzel met het weer waardoor de kleuren en de blauwe lucht echt heel mooi zijn geworden. Het was een gezellige middag en we zijn super blij met deze tastbare herinnering.

 

Koen, bedankt voor de mooie foto's, je hebt het TOP gedaan!

Moreen en Fabienne

 

Super gezellige dag gehad, en onwijs mooie foto's.

De foto's zijn heel spontaan geworden, precies wat we voor ogen hadden.

Koen is een leuke enthousiaste fotograaf, je voelt je meteen op je gemak.

Zeker een aanrader!

Dankje koen!!!

Mandy & Osyas

 

Wij hebben een hele fijne fotoshoot gehad! Osyas voelde zich helemaal op zijn gemak en Koen nam ruim de tijd om mooie, natuurlijke, foto's te maken. Tussentijds omkleden en voeden was geen enkel probleem.

 

Zeker voor herhaling vatbaar!

Niforis 


Wij hebben erg geluk gehad met het mooie weer.. En dat we al vroeg naar het park zijn gegaan met advies van koen..

Het was een geslaagde ochtend waardoor er natuurlijk ook prachtige foto's uit voort zijn gekomen. Mijn favoriete foto is dan ook dat mijn kleine meisje in het midden van de wei zit met haar handjes onder haar kin.

Het fijnste vindt ik dat koen alle tijd nam om eerst mijn kleine meisje zich op dr gemak te laten voelen met hem en de camera.. Hierdoor bleef ze steeds naar de camera kijken en lachen.

Chantino 


Het was inderdaad fijn om met je samen te werken. Een man die van zijn vak houdt. Zeker een aanrader! 

MAYÍN 

Super bedankt voor de prachtige foto's!
Fijne samenwerking gehad en wij zijn erg tevreden met het resultaat!

 Ramon & Suzan

 

Hartstikke leuk om te doen en super leuke ideeën van Koen Dohle! Deze jongeman staat open voor ideeën en maakt schitterende foto's! Zeker de moeite waard! Dit jaar weer!

Bryan & Dewi

Wij hebben van de zomer een fotoshoot gehad met Koen (de fotograaf). We hebben echt een topdag gehad, Koen kwam bij ons thuis en wij wisten zelf niet echt wat we ervan moesten verwachten. Gelukkig heeft Koen ons hierin perfect begeleid en kwam met super leuke ideeën. Hij begon met foto's te maken van de babykamer. Wij zouden zelf niet op dat idee zijn gekomen. Ook hield hij heel goed rekening met onze kleine man, op een gegeven moment werd hij natuurlijk een beetje moe en had hij zijn voeding nodig en hiermee hield hij natuurlijk rekening. Verder waren we ook zeer tevreden met het eindresultaat. Hij heeft de foto's heel mooi afgewerkt en de foto's staan nu erg mooi bij ons in huis. Koen bedankt voor de goede service!! We kijken al uit naar de lente om een nieuwe fotoshoot met je te gaan doen.

Groetjes, Bryan, Dewi en Noah

 Nick a.k.a. SPUUGZAT 

 

Aangezien Koen een vriend is die ik dagelijks zag, heeft hij aardig wat foto's van mij kunnen maken. Doordat wij vrienden zijn fotografeerde hij mij op de meest ontspannen momenten en dat zijn vaak de mooiste foto's.

 

Het moment vastleggen en de realiteit laten zien, geen vertekend beeld.. dat is de weg naar Dokoe Fotografie!

Lidewij, Stephan en Bella

 

Wat een mooie foto's waar wij enorm trots op zijn. Op de foto's is Bella gewoon echt zoals ze is, vrolijk en ondeugend!
De fotoshoot als erg relaxed ervaren en dat zie je aan de foto's.

 

Dank je wel, Koen!

Kim, Wouter en Tyler

 

Super om te zien hoe je alles naar voren heb gehaald en onze prins in het middelpunt is neergezet. Koen je staat garant voor een mooi resultaat.

 

Dank je.