Zakelijke portretfoto's

Wanneer je een eigen bedrijf hebt wil je ook het gezicht achter het bedrijf laten zien online. Hiervoor kan je het beste een professionele zakelijke portretfoto laten maken. Een zakelijke portretfoto kan je bij DOKOE Fotografie uit Zoetermeer laten maken op je bedrijfslocatie of op een mooie locatie buiten de deur. Deze foto's kunnen tijdens kantooruren of daarbuiten gemaakt worden. Tegenwoordig kan je als bedrijf niet meer zonder een professionele website en daar horen uiteraard professionele portretfoto's bij van de medewerkers. Ook als je een profielfoto nodig hebt voor LinkedIn of social media (handig voor sollicitaties) kan je kiezen voor een zakelijke portret fotoshoot bij mij. Lees hieronder meer over mijn zakelijke portretfotografie en bekijk voorbeelden. 


Zakelijke portretfotografie op de bedrijfslocatie of buiten de deur

Voor het laten maken van bedrijfsportretten kom ik graag op de bedrijfslocatie langs tijdens of buiten kantooruren om van alle vaste medewerkers de beste zakelijke portretfoto's te maken. Zo'n fotoshoot duurt nooit langer dan 1 uur en kan binnen in het bedrijfspand of buiten met een mooie achtergrond gemaakt worden. Alle bedrijfsportretten worden binnen 48 uur na de fotoshoot online geplaatst om zelf een selectie te maken van twee portretfoto's per persoon. De uitgekozen portretfoto's zullen vervolgens professioneel nabewerkt worden en binnen twee weken na de portret fotoshoot aangeleverd worden. Ieder professioneel bedrijf kan niet zonder professionele zakelijke portretfoto's van de medewerkers die op dezelfde wijze en met dezelfde achtergrond gemaakt zijn. Boek een zakelijke portret fotoshoot nu bij DOKOE Fotografie uit Zoetermeer en ik zie je graag binnenkort op de locatie naar keuze. 


100+ bedrijven gingen je voor met een zakelijke portret fotoshoot

Bekijk hieronder een aantal van de portretfoto's die ik gemaakt heb bij de ruim 100 bedrijven uit de meest diverse branches. Een zakelijk portret hoeft niet te betekenen dat de personen in kwestie in pak gekleed gaan. Ieder bedrijf en elke branche vereist verschillende klederdracht en juist de medewerkers fotograferen zoals ze dagelijks aan het werk zijn is mijn specialiteit. 


Professionele LinkedIn of Social media profielfoto

Tegenwoordig zit iedereen op het internet en wanneer je zakelijk gevonden wilt worden, ook als je geen eigen bedrijf hebt, dan kom je snel bij het platform LinkedIn uit. Op dit platform zitten ontzettend veel bedrijven die dagelijks daar nieuws uit hun branche volgen en connecties maken met collega's, kennissen, klanten, prospects en andere zakelijke contacten. Wanneer iemand op je profielpagina landt en ziet dat je veel kwaliteiten en diploma's hebt in je eigen vakgebied maar een profielfoto die daar niet op aansluit, dan komt dit uiteraard niet professioneel over. Kies daarom voor een professionele LinkedIn profielfoto van DOKOE Fotografie. Ook voor social media platformen of voor drukwerk is zo'n zakelijke profielfoto bruikbaar. 

Wat zijn de kosten en wat krijg je bij een zakelijke portret fotoshoot?

Zakelijke portret fotoshoot: € 100,- exclusief Btw. 

Inclusief:

  • fotoshoot van 1 uur

  • binnen 48 uur na de shoot alle foto's online om zelf per persoon de twee mooiste portretfoto's te selecteren
  • de geselecteerde foto's nabewerkt binnen twee weken na de fotoshoot.
  • alle overige foto's nabewerkt tegen een meerprijs van € 50,-
  • foto's in de hoge resolutie en rechtenvrij voor zowel zakelijke als privé doeleinden

  • professionele nabewerkingen per foto 

  • levering binnen twee weken na de fotoshoot

  • reiskosten binnen de regio Haaglanden (daarbuiten reken ik 19 eurocent per kilometer)

  • Foto's worden in groot formaat en in website formaat geleverd

  • Bruikbaar voor zowel de website, social media platformen als drukwerk

De mooiste zakelijke portretfoto's bij DOKOE Fotografie

Kies je voor een zakelijke portret fotoshoot bij DOKOE Fotografie dan krijg je gegarandeerd de mooiste en natuurlijk ogende portretfoto's voor je bedrijf of social media platformen. Iedere portret fotoshoot is uniek en kan zowel op de bedrijfslocatie als buiten de deur met een natuurlijke achtergrond gemaakt worden. Ik kom graag langs tijdens kantooruren maar ook daarbuiten ben ik beschikbaar. In de afgelopen 10 jaar heb ik meer dan 100 bedrijven gefotografeerd en ik heb ook een ruime ervaring in alle soorten zakelijke portretfoto's die er te maken zijn. Of het nu met een egale witte achtergrond is of buiten op de werklocatie, het maakt bij mij niets uit. Maak een afspraak met mij door het contact formulier hieronder in te vullen en wie weet kom ik binnenkort bij jouw bedrijf langs. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ben je meer geïnteresseerd in een sfeerimpressie van het bedrijf zonder zakelijke portretfoto's of wil je een complete bedrijfsfotoshoot boeken waarbij alle soorten foto's inbegrepen zitten, klik dan op 1 van de twee knoppen hieronder om de mogelijkheden voor dat type bedrijfsfotografie te bekijken.