babyfotografie


De mooiste en liefste babyfoto's laat je maken bij DOKOE Fotografie uit Zoetermeer. Een fotoshoot van je baby neemt ongeveer 2-3 uur tijd in beslag en kan bij je thuis gedaan worden of op een leuke locatie. Het laten maken van professionele foto's van je baby is leuk als herinnering voor later. Vooral wanneer je bijvoorbeeld een mooi foto album wilt maken of een aantal foto's wilt laten uitvergroten is het handig om een professionele babyfotograaf in te huren. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden, mijn prijzen en lees extra informatie over mijn manier van werken.

 

 De liefste babyfoto's van je pasgeboren kindje


Portretfoto's van je baby

Het krijgen van een baby'tje is natuurlijk prachtig en spannend. In het eerste levensjaar groeit je kindje ontzettend snel. De veranderingen die er plaatst vinden volgen elkaar in een rap tempo op. Voor je het weet gaat je pasgeboren zoontje of dochtertje zelf kruipen, omrollen of zitten.Vandaar dat je als ouder ook veel foto's van je baby maakt om geen moment te hoeven missen.

Vaak worden er foto's gemaakt door de ouders, familie en vrienden met mobiele telefoons of digitale camera's. Dit zijn babyfoto's die leuk zijn als herinnering maar veelal niet de beste en meest kwalitatieve foto's. Omdat je het als ouder al druk genoeg hebt met je kindje(s), is het een leuk idee om een babyfotograaf in te huren die rustig de tijd neemt om kwalitatief hoogwaardige babyfoto's te schieten. Dit zijn babyfoto's die je als ouder kunt gebruiken om te laten uitvergroten of om een album van te maken.        Baby-fotoshoot: € 79,- inclusief:

  • fotoshoot van minimaal 2 uur

  • de mooiste babyfoto's digitaal aangeleverd

  • foto's in de hoge resolutie en rechtenvrij voor privé doeleinden

  • professionele nabewerkingen per foto 

  • levering binnen twee weken na de fotoshoot

  • Btw (dus geen extra kosten achteraf)

  • reiskosten binnen regio Haaglanden (daarbuiten reken ik € 0.19 p/km)

DOKOE Fotografie als jouw babyfotograaf

Een pasgeboren baby is fantastisch om te fotograferen omdat baby'tjes nog zo puur en onschuldig zijn. Iedere baby is bijzonder en uniek. Juist datgene wat jouw baby zo uniek en bijzonder maakt breng ik tot leven in een foto. Hierbij maak ik gebruik van professionele apparatuur en vooral zoveel mogelijk natuurlijk licht. Dit geeft de babyfoto's een warme, kleurrijke en natuurlijke uitstraling.

Bij een baby fotoshoot is het belangrijk om te weten dat er ongeveer 2 tot 3 uur voor nodig is om tot een gewenst resultaat te komen. De babyfoto's kunnen gemaakt worden bij jullie thuis of op een mooie locatie. Hierbij zal ik niet alleen foto's maken van de baby zelf, maar ook gedetailleerde foto's van leuke kleertjes, speeltjes, het kinderkamertje en andere unieke babydetails. 

 

Wanneer je na het lezen van deze pagina nog vragen of opmerkingen hebt, neem dan contact op door het contactformulier in te vullen.

Ik hoop graag iets van je te horen en binnenkort je baby'tje(s) te mogen fotograferen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.