babyfotografie


De mooiste en liefste babyfoto's laat je maken bij DOKOE Fotografie uit Zoetermeer. Een fotoshoot van je baby neemt ongeveer 2-3 uur tijd in beslag en kan bij je thuis gedaan worden of op een leuke locatie. Het laten maken van professionele foto's van je baby is leuk als herinnering voor later. Vooral wanneer je bijvoorbeeld een mooi foto album wilt maken of een aantal foto's wilt laten uitvergroten is het handig om een professionele babyfotograaf in te huren. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden, mijn prijzen en lees extra informatie over mijn manier van werken.

 

 De liefste babyfoto's van je pasgeboren kindje


Portretfoto's van je baby

Het krijgen van een baby'tje is natuurlijk prachtig en spannend. In het eerste levensjaar groeit je kindje ontzettend snel. De veranderingen die er plaatst vinden volgen elkaar in een rap tempo op. Voor je het weet gaat je pasgeboren zoontje of dochtertje zelf kruipen, omrollen of zitten.Vandaar dat je als ouder ook veel foto's van je baby maakt om geen moment te hoeven missen.

Vaak worden er foto's gemaakt door de ouders, familie en vrienden met mobiele telefoons of digitale camera's. Dit zijn babyfoto's die leuk zijn als herinnering maar veelal niet de beste en meest kwalitatieve foto's. Omdat je het als ouder al druk genoeg hebt met je kindje(s), is het een leuk idee om een babyfotograaf in te huren die rustig de tijd neemt om kwalitatief hoogwaardige babyfoto's te schieten. Dit zijn babyfoto's die je als ouder kunt gebruiken om te laten uitvergroten of om een album van te maken.


Babyfoto's tot in de kleinste details

Iedere baby is anders en uniek. Dat maakt een newborn fotoshoot zo ontzettend gaaf om te doen. Je weet nooit hoe de baby gaat reageren. Extra spannend dus :)

Nadat ik portretfoto's heb gemaakt ga ik aan de slag met de details zoals handjes en voetjes, kleine tekstjes, schoentjes, kleertjes enzovoorts. De kersverse ouders krijgen vaak bij de geboorte van hun kindje een hoop spullen. Juist die kleine dingen maken het leuk om te fotograferen. Vooral omdat een pasgeboren nog zo klein is, is het leuk om kleine details vast te leggen. Zo kunnen de ouders wanneer ze bijvoorbeeld een fotoalbum willen maken na de baby fotoshoot, ook die kleine kleurrijke details erin verwerken. Bekijk hieronder wat voorbeelden van detailfoto's die gemaakt zijn tijdens een baby fotoshoot.

Ook samen met de ouders en broers/zussen op de foto

Tijdens een newborn fotoshoot maak ik niet alleen foto's van de baby alleen maar natuurlijk ook samen met de ouders en/of met grotere broers/zussen. Zo betrek ik het hele gezin erbij en vaak is dit voor de pasgeboren baby ook fijn om lekker te knuffelen met de familie. Baby's houden ervan om warmte op te zoeken en worden als ze niet slapen graag vastgehouden of opgetild. Ook tijdens het maken van de portretfoto's kies ik er voor om zowel de ouders als broers/zussen met de baby op de foto te zetten. Ook dit zijn foto's waar je later met veel plezier op terug kunt kijken. Hieronder een aantal voorbeelden.

De babykamer mag natuurlijk niet ontbreken

Vaak maak ik tijdens een newborn fotoshoot als laatste de foto's van de babykamer en mooie details uit de babykamer. Net zoals iedere baby uniek is, is iedere babykamer dat ook. Veel ouders besteden een hoop aandacht aan het inrichten van de babykamer. Juist daarom kies ik er voor om deze kamer volledig te fotograferen en ook de details met mijn camera vast te leggen. Babykamers zijn ook heel bijzonder en vaak zie je de karaktereigenschappen van de ouders erin terug. Ik maak niet alleen foto's van de babykamer in zijn geheel maar ook van details aan de muren, de kledingkasten, speelgoed, knuffels en lieve teksten. Meestal maak ik de babykamer foto's als laatste of doe ik het tussendoor als de baby bijvoorbeeld gevoed moet worden. Bekijk hieronder een aantal van de mooiste babykamers.


        Baby-fotoshoot: € 150,- inclusief:

  • fotoshoot bij jullie thuis van minimaal 2 uur
  • binnen 48 uur na de shoot alle foto's online om zelf de 25 mooiste te selecteren
  • de 25 geselecteerde foto's nabewerkt binnen twee weken na de fotoshoot.
  • alle overige foto's nabewerkt tegen een meerprijs van € 25,-
  • foto's in de hoge resolutie en rechtenvrij voor privé doeleinden

  • professionele nabewerkingen per foto 

  • levering binnen twee weken na de fotoshoot

  • Btw (dus geen extra kosten achteraf)

  • reiskosten binnen regio Haaglanden (daarbuiten reken ik € 0.19 p/km)

DOKOE Fotografie als jouw babyfotograaf

Een pasgeboren baby is fantastisch om te fotograferen omdat baby'tjes nog zo puur en onschuldig zijn. Iedere baby is bijzonder en uniek. Juist datgene wat jouw baby zo uniek en bijzonder maakt breng ik tot leven in een foto. Hierbij maak ik gebruik van professionele apparatuur en vooral zoveel mogelijk natuurlijk licht. Dit geeft de babyfoto's een warme, kleurrijke en natuurlijke uitstraling.

Bij een baby fotoshoot is het belangrijk om te weten dat er ongeveer 2 tot 3 uur voor nodig is om tot een gewenst resultaat te komen. De babyfoto's kunnen gemaakt worden bij jullie thuis of op een mooie locatie. Hierbij zal ik niet alleen foto's maken van de baby zelf, maar ook gedetailleerde foto's van leuke kleertjes, speeltjes, het kinderkamertje en andere unieke babydetails. 

 

Wanneer je na het lezen van deze pagina nog vragen of opmerkingen hebt, neem dan contact op door het contactformulier in te vullen.

Ik hoop graag iets van je te horen en binnenkort je baby'tje(s) te mogen fotograferen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.