familiefoto's


Momenten dat je met de hele familie samenkomt, ze zijn gezellig, vertrouwd en onbetaalbaar.

Vaak tijdens feestdagen, verjaardagen, culturele tradities en andere belangrijke gebeurtenissen komt het voor dat je hele familie samen tijd doorbrengt.

Juist dat soort bijeenkomsten zijn fantastisch om te fotograferen.

Als familiefotograaf  is het erg leuk om je tussen een familie te mengen en prachtige foto's te schieten van jong en oud. Dan ontstaan er familiefoto's die  van grote waarde zijn voor iedereen in de familie en waar je nog lang van kunt genieten.

 

 Met de hele familie op de foto als herinnering voor later


Met de hele familie op de foto

Er wordt veelal gezegd dat familie op de eerste plek komt. Toch merk je dat het leven druk en hectisch kan zijn en dat je daardoor minder tijd over hebt om samen te komen met de hele familie. Wanneer er een familiebijeenkomst is, is dat vaak gepland van tevoren en worden ze gezien als belangrijke en waardevolle familiemomenten. Juist daarom is het een leuk idee om zulke mooie dagen vast te leggen met professionele familiefoto's. 

Als familiefotograaf kom ik graag bij jullie langs om spontane of juist geposeerde familiefoto's te schieten. Of je nu foto's bij jullie thuis wilt laten maken op een verjaardag of feestdag, of juist buiten op een gezellige locatie tijdens een belangrijke gebeurtenis, er zijn mogelijkheden genoeg. Daarbij denk ik graag met de hele familie mee en zal ik altijd een goed advies geven, om zo tot een gewenst resultaat te komen.

 

DOKOE Fotografie als jullie familiefotograaf

In mijn leven heb ik veel verschillende families mogen fotograferen. Een taak die uitdagend, interessant en altijd leuk is om te doen. Het fotograferen van een hele familie is vooral leuk omdat iedere familie anders is en het schitterend is om jong en oud te zien samenkomen.

Vaak zie ik bij familiebijeenkomsten dat de aanwezigen zich op een natuurlijke manier bewegen voor mijn camera, wat het eindresultaat mooi en bijzonder maakt. De levenservaring die je bij ouderen ziet in combinatie met het speelse bij kinderen geeft een warm en liefdevol beeld op familiefoto's.

Bij een familie fotoshoot ben ik 2 tot 3 uur aanwezig en zorg ik er binnen die tijd voor dat er goede portretten, maar ook leuk groepsfoto's en combinaties gemaakt worden. Daarbij sta ik open voor leuke en creatieve ideeën die de familiefoto's een mooi en uniek geheel maken.


Wanneer je na het lezen van deze pagina nog vragen of opmerkingen hebt, neem dan contact op door onderstaand formulier in te vullen.

Ik hoop graag iets van je te horen en binnenkort jouw familie te mogen fotograferen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.