portretfotografie

De mooiste portretfoto's van jong en oud


Portretfotografie

Bij portretfotografie kun je denken aan foto's waarbij er telkens één persoon gefotografeerd wordt. Dit type fotografie is op te delen in drie categorieën: babyfotografie, kinderfotografie en portretfoto's van volwassenen. Er zijn diverse mogelijkheden om jezelf of je kinderen te laten portretteren. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan portretfoto's voor privé gebruik waarbij jezelf of je kind(eren) gefotografeerd worden, maar ook aan zakelijke portretfoto's voor een bedrijf, of voor reclameEen portretfoto bij je thuis, op je werk, op een mooie locatie of met studioachtergrond.Portretfoto's van jezelf of van je kind

Het is voor iedere persoon fijn om mooie en professionele foto's te hebben van jezelf of van je kind(eren). Sommige mensen zijn geïnteresseerd om gefotografeerd te worden op hun werk, omdat ze de foto's willen gebruiken voor hun website, linked-in profiel of voor een advertentie/interview. Anderen vinden het leuk om thuis, of op een mooie locatie geportretteerd te worden en gebruiken de foto's dan voor privé doeleinden.

Daarnaast zijn er verschillende momenten waarbij je portretfoto's van je kind(eren) wilt laten maken zoals foto's van een pasgeboren baby, verjaardagen, feestdagen, belangrijke sportwedstrijden, culturele tradities, optredens, uitreikingen of gewoon tijdens het spelen.

Genoeg redenen dus om een keer een professionele portretfotograaf in te huren en jezelf of je kind(eren) te laten fotograferen. 

 


Portretfoto's gemaakt door DOKOE Fotografie

Er zijn diverse momenten in het leven waarbij je kunt denken aan het inhuren van een portretfotograaf. Geen moment is hetzelfde en daarom is het een leuk idee om naast je zelfgemaakte foto's ook professionele portretfoto's te hebben voor nu en voor later. 

Bij een portretshoot zal ik ongeveer 1 tot 1,5 uur aanwezig zijn, om zo voldoende mooie foto's van jou of je zoon of dochter te kunnen maken.Vervolgens zal ik zonodig de foto's vanachter de computer bewerken om ze eventueel meer kleur, warmte en sfeer te geven.

Hetgeen wat jou of je kind(eren) uniek maakt leg ik op een professionele manier vast om je zo geweldige herinneringen mee te geven voor later. 

 

Wanneer je na het lezen van deze pagina nog vragen of opmerkingen hebt, neem dan contact op door het formulier in te vullen.

Ik hoop graag iets van je te horen en binnenkort jou of je kind(eren) te mogen portretteren.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.