Babyfotoshoot kerstkaart Zoetermeer

Fotoshoot van een babytje voor een kerstkaart in Zoetermeer

Op zaterdag 30 november 2013 heb ik een super leuke en creatieve kerst fotoshoot gedaan in het centrum van Zoetermeer. Een goede vriend van mij had al een lange tijd het idee om een keer een leuke kerstkaart met daarop een foto van zijn kindje te sturen aan zijn familie en vrienden. Aangezien hij bekend was met mijn fotowerk en ik bij zijn vraag of ik dit wilde doen meteen 'Ja' antwoordde, hebben we op deze koude zaterdag afgesproken om in de ochtend de foto's te maken bij het gezin thuis. 

De kleine man hadden ze een ontzettende leuke outfit aangetrokken en gelukkig was hij precies oud genoeg (8,5 maand) om te kunnen zitten. De ouders hadden een hele hoop leuke kerstdecoraties en spullen verzameld om de fotoshoot zo compleet mogelijk te maken. 

Tijdens de fotoshoot hebben beiden ouders de kleine man zoveel mogelijk bezig gehouden en afgeleid zodat ik rustig mijn gang kon gaan om tot de perfecte foto te komen. Het eindresultaat is erg mooi geworden en zowel de ouders als ikzelf hebben er veel leuke en positieve reacties op gekregen.


Een unieke kerst fotoshoot bij je thuis of op een mooie locatie

Toen ik bij de ouders binnen kwam ben ik meteen begonnen met een paar leuke foto's te nemen van de kleine man die nog vrolijk in zijn kinderstoel zat. Hij kreeg eerst wat te eten van zijn moeder en zo hadden de vader en ik rustig de tijd om alle spullen klaar te zetten voor de kerst fotoshoot. Nadat de kleine vent uitgegeten was konden we hem rustig op het witte kleed zetten met een kerstmuts op. Ik ben toen op mijn buik op de grond gaan liggen en heb de ouders gevraagd om achter mij te gaan staan en hun zoontje zoveel mogelijk bezig te houden. Hierdoor kon ik ongestoord genoeg kerstfoto's maken waardoor ik uiteindelijk bij mij thuis de foto's kon bewerken en de mooiste 25 foto's aan kon leveren bij de ouders. De kerstkaart is heel leuk geworden en ik heb een eigen exemplaar bewaard in mijn huis als aandenken. 


Je kan hieronder een aantal mooie kerstfoto's bekijken die ik op die dag gemaakt heb. Wil je meer weten over mijn babyfotografie, mijn prijzen of direct contact met mij opnemen, dan kan je op één van de links hieronder klikken voor meer informatie. Ik hoop graag iets van je te horen!

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  ziya gungor (maandag, 23 november 2015 18:28)

  Hier Door heb ik je ingehuurd voor 2 januari

 • #2

  Koen Dohle (maandag, 23 november 2015 18:33)

  Dat is mooi Ziya. Tot 2 januari. Groeten Koen

 • #3

  Ramon Davies (maandag, 23 november 2015 21:50)

  Hartstikke leuk om te doen en super leuke ideeën van Koen Dohle! Deze jongeman staat open voor ideeën en maakt schitterende foto's! Zeker de moeite waard! Dit jaar weer!