Familiefotograaf Zoetermeer Westerpark

Familie fotoshoot in het westerpark Zoetermeer

Op zondag 31 augustus 2014 ben ik gevraagd om een complete familie fotoshoot te doen in het Westerpark te Zoetermeer. Als familiefotograaf heb ik daar meteen 'ja' op gezegd en heb ik de familie rond 13.00 uur aan de ingang van het park ontmoet. De jongste dochter had samen met haar twee oudere zussen bedacht om eerst een fotoshoot te doen van het hele gezin. Haar ouders waren die dag 40 jaar getrouwd en om dat te vieren wilden ze een leuk fotoalbum maken met foto's van die dag. 

Voor de ouders was het nog een hele verrassing dat ik gevraagd was om de familiefoto's te maken. Ook was het die dag uitstekend weer voor een fotoshoot in het park. Nadat we het park in gegaan waren zijn we richting een mooie plek gewandeld waar we voor de foto's ook een leuk uitzicht hadden. Zo nu en dan kwam de zon lekker door de wolken heen en dat zorgde voor mooie plaatjes. 

Nadat ik het hele gezin en de kleinkinderen op de foto had gezet zijn we rustig terug gewandeld richting de bowlingbaan en het restaurant.

Complete familie fotoshoot tijdens een 40 jarig jubileum

Aangekomen bij het restaurant zijn we op het prachtige dakterras beland waarnaast een mooie zaal zat. Binnen in de zaal stond al lekker gebak klaar en werden de aanwezigen goed voorzien van een hapje en drankje. Beetje bij beetje kwamen er meer familieleden en goede vrienden binnen om samen met het gezin dit mooie jubileum te vieren. Ondertussen ben ik mij rustig onder de gasten gaan mengen en heb ik diverse sfeerfoto's gemaakt van de hele familie. Na een uur heb ik gevraagd of de ouders met hun broers, zussen en aanhang nog groepsfoto's wilde maken. Ook daar zijn hele leuke foto's uit gekomen. Tot slot hadden de broers en zussen van de ouders nog een leuke verrassing in petto voor het echtpaar: een lange slinger met allemaal cadeaus en leuke brieven eraan. Die werd binnen opgehangen zodat het echtpaar rustig de hele slinger langs kon gaan. Vervolgens was er nog een gezellige borrel en ben ik weer rond 16.00 uur richting huis gegaan. Het was een prachtige dag!

 

Wil je meer weten over mijn familie fotoshoots, mijn prijzen of wil je direct contact met mij opnemen, klik dan op één van de buttons hieronder.

Reactie schrijven

Commentaren: 0