Familie fotoshoot in Den Haag

Familiefoto's tijdens een fotoshoot op een verjaardag in Den Haag

Op zondag 26 oktober 2014 ben ik gevraagd om een leuke familie uit Den Haag te fotograferen. Ik ben samen met mijn vrouw en zoontje bij een goede vriend langs gegaan op zijn verjaardag en heb die middag verschillende foto's van hem en zijn gezin gemaakt. 

Omdat wij al langere tijd bevriend zijn wordt ik voor dit soort gelegenheden soms gevraagd als fotograaf. We kunnen erg goed met elkaar opschieten en onze kinderen ook. Dat zorgt voor een hele relaxte sfeer in huis en dat zie je vooral terug in de familiefoto's die ik gemaakt heb. Een hele ongedwongen en persoonlijke manier van werken vind ik zelf het prettigst en mijn klanten ervaren dat meestal ook zo.

Wat deze dag ook heel geschikt maakte om te fotograferen is dat er veel licht door de ramen naar binnen scheen en dat we maar met z'n zessen aanwezig waren. Hierdoor had ik de ruimte en de tijd om prachtige familieplaatjes te schieten. Daarbij werd er ook nog eens heerlijk gekookt en kon ik tussendoor een hapje eten en wat drinken. 

Spontane en ongedwongen familiefoto's in Den Haag

Toen ik die middag samen met mijn eigen gezin bij mijn vriend aankwam, ben ik eerst rustig wat gaan drinken en eten. Hierdoor konden de kinderen ook rustig samen spelen en hadden we de tijd om binnen het huis te kijken naar de plekken waarvandaan ik de foto's zou gaan nemen. We maakten een praatje en de kids hadden veel plezier met een grote speelauto. Daarna kwam de moeder thuis en heb ik een aantal familiefoto's gemaakt van vader, moeder en hun dochter.

Daarna hebben de kinderen in de woonkamer gespeeld en heb ik nog een paar portretten van de dochter gemaakt. 


De familie is ontzettend blij met de foto's die ik heb gemaakt! Bekijk een aantal foto's van de familie fotoshoot hieronder en via onderstaande buttons kan je meer informatie vinden over mijn familiefotografie, prijzen en hoe je mij gemakkelijk kunt bereiken. Ik hoop graag iets van je te horen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0