Portretfoto's Music & Network

Portretfoto's van Music & Network in podiumcafé Boerderij Zoetermeer

Op vrijdag 07 november 2014 ben ik met mijn cameratas naar het podiumcafé van de Boerderij in Zoetermeer gereden om daar een aantal muzikanten en andere artiesten live te zien optreden. Ik was door een goede vriend van mij gevraagd de portretfoto's die avond vast te leggen. De organisatie die dit evenement laat plaatsvinden heet Music & Network en het is bedoeld om opkomende artiesten en entertainers een podium te bieden en hun werk te laten horen. Er waren die avond verschillende zangers, muzikanten, dj's, poëten en zelfs een cabaretier. Kortom, een ideale mix voor een gezellige avond met vrienden en entertainment. 

De avond verliep heel soepel en het café was goed gevuld met geïnteresseerd publiek om de artiesten te bewonderen en te ondersteunen. De sfeer was heel relaxed en gezellig en hierdoor konden de diverse artiesten met veel ruimte hun ding doen. Ik heb echt genoten van het jonge talent wat ik voorbij zag komen die avond en heb veel mooie platen geschoten van de artiesten en van het publiek.

Portretfotografie van muzikanten en artiesten in Zoetermeer

Rond 20.00 uur ben ik die avond aangekomen in het podiumcafé en heb meteen de eerste artiest gefotografeerd. Ook heb ik een aantal detailshots genomen en soms een aantal mensen uit het publiek vastgelegd. Ook was er een videograaf aanwezig die de hele avond sfeerbeelden heeft gefilmd. Het publiek had een topavond en ook het personeel van de Boerderij hadden het gezellig. Rond 01.00 uur was de avond voorbij en had ik genoeg portretfoto's genomen van verschillende mensen die op het podium zijn geklommen. De volgende dag ben ik meteen een selectie gaan maken en heb ik de mooiste foto's bewerkt voor de organisatie Music & Network. Ook heb ik hun logo verwerkt in de foto's zodat ik wat extra aandacht kan geven aan dit nieuwe concept. 


Bekijk hieronder een selectie van de mooiste foto's die ik tijdens dit event genomen heb. Wil je meer weten over mijn portretfotografie, mijn prijzen of direct contact met mij opnemen, klik dan op één van de buttons hieronder voor meer informatie.

Reactie schrijven

Commentaren: 0