Newborn Fotografie Zoetermeer

Newborn fotoshoot op een mooie winterdag in Zoetermeer

Op 16 februari 2015 is er weer een mooi wondertje ter wereld gekomen. Omdat ik de ouders al jaren ken en ook hun loveshoot en bruiloft heb gefotografeerd, ben ik wederom gevraagd een mooie fotoshoot te doen van hun pasgeboren zoontje 'Tyler'. 

Bij een newborn fotoshoot worden de foto's van de baby binnen de eerste weken na de geboorte geschoten omdat de baby dan nog veel slaapt en zich makkelijk laat fotograferen in verschillende houdingen. Dat maakt het voor zowel de ouders als de fotograaf een stuk makkelijker om tot mooie en kleurrijke foto's te komen.

Op zondag 8 maart ben ik met al mijn fotomateriaal naar het huis van Kim en Wouter gegaan om daar in 2-3 uurtjes een fotoshoot te doen van hun zoontje en ook een aantal gezinsfoto's met de ouders. De kleine man was gelukkig op zijn gemak en bij aankomst in hun huis heb ik eerst bijgepraat met de ouders en alvast mijn studio opgezet in hun woonkamer.

Toen ben ik de babykamer bovenin het huis gaan fotograferen. 

Kleurrijke babyfotografie in zoetermeer

De eerste babyfoto's die ik daar gemaakt heb is een aantal detail- en overzichtsfoto's van de babykamer op de bovenste verdieping. Nadat ik daarmee klaar was ben ik terug naar de woonkamer gegaan om alvast een aantal babyfoto's te maken van de kleine man en zijn ouders. Omdat Tyler een flesje had gekregen was hij redelijk verzadigd en tevreden om boven in de slaapkamer een paar mooie babyfoto's en gezinsfoto's te maken op het bed van de ouders. In de slaapkamer van de vader en moeder kwam heel mooi licht naar binnen zodat ik daar goed gebruik van kon maken tijdens de fotoshoot.

Daarna heb ik een aantal foto's geschoten met de ouders in de babykamer en toen we daarmee klaar waren heb ik nog verschillende foto's gemaakt met mijn studioapparatuur. Omdat ik de studio van tevoren al had klaargezet, kon ik meteen aan de slag. De ouders hebben gelukkig veel verschillende attributen in huis die ik kon gebruiken voor de studio fotoshoot. Omdat Kim en Wouter het mooi vinden om foto's uit te printen en op te hangen in hun huis heb ik nog een aantal familiefoto's gemaakt met studioachtergrond. 

De volgende dag ben ik de foto's gaan bewerken en heb ik de mooiste foto's naar de ouders gestuurd. Ze waren wederom heel blij met het eindresultaat en dat maakt mij als babyfotograaf ook tevreden. Hierbij wil ik de ouders hartelijk danken voor deze prachtige baby fotoshoot en ik hoop in de toekomst nog vele mooie foto's te mogen maken van dit lieve gezinnetje.

 

Bekijk hieronder de volledige fotoshoot van dit gezin en wil je meer over mijn babyfotografie weten, dan kan je op de links hieronder klikken.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Kim & Wouter (donderdag, 17 december 2015 10:19)

    Super om te zien hoe je alles naar voren heb gehaald en onze prins in het middelpunt is neergezet. Koen je staat garant voor een mooi resultaat. Dank je.