Newborn fotografie Den Haag

Babyfotografie van een newborn in Bezuidenhout te Den Haag

In februari 2015 is er in de mooie stad 'Den Haag' een prachtig nieuw kindje geboren in de wijk Bezuidenhout. Twee goede vrienden van mij hebben hun eerste kindje gekregen op een mooie winterdag. Twee weken nadat dit mooie jongetje geboren is ben ik samen met mijn vrouw en zoontje bij de familie thuis uitgenodigd om hem voor het eerst te zien en natuurlijk om een kleine fotoshoot te doen. 

We zijn daar op een rustige zaterdagmiddag aangekomen en hartelijk ontvangen door de moeder van het babytje. Na een half uur kwam ook de vader en tevens goede vriend van mij binnen. We hebben samen met wat andere vrienden daar lekker wat gegeten en gepraat over de bevalling en hoe het allemaal gegaan is. Een eerste kindje krijgen is natuurlijk spannend en iets heel nieuws voor twee jonge ouders. Gelukkig is alles goed verlopen en maken zowel het zoontje als de ouders het goed. 

Ik ben eerst begonnen met een aantal foto's nemen van de baby in zijn box terwijl hij rustig lag te slapen.

Ik kon zo hele mooie sfeerbeelden van de slapende kleine man maken. Er kwam gelukkig heel veel mooi licht vanuit de grote ramen naar binnen waardoor ik met mijn portretlens het zachte licht goed kon gebruiken in de foto's. Een baby fotograferen is heel uitdagend en vergt veel geduld. Maar als je er de tijd voor neemt dan komen er meestal hele schattige en mooie sfeerbeelden uit. 

Leuke babyfoto's bij je thuis en op een ongedwongen manier vastgelegd

Nadat het pasgeboren babytje gevoed was door zijn moeder hebben beiden ouders een leuke outfit aangetrokken zodat ik nog wat gezinsfoto's kon maken met de kleine man erbij. Ze hadden een heel leuk spijkerjasje voor hem gekregen van twee vrienden en die kon hij meteen aan voor op de foto. Tussendoor heb ik nog een paar losse portretten geschoten van de ouders met de baby en van de anderen die aanwezig waren. Het was een hele relaxte en gezellige middag en beide ouders zijn heel blij met de foto's. 


Bekijk hieronder een aantal mooie foto's die ik die dag gemaakt heb. Ben je zelf geïnteresseerd om je pasgeboren kindje te laten fotograferen of wil je meer van mijn baby fotowerk zien, klik dan op één van onderstaande twee links voor meer informatie. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0