Surinaams Familiefeest Zoetermeer

Een gezellig Surinaams familiefeest in Zoetermeer

Op 9 mei 2015 was er een heel gezellig en kleurrijk familiefeest aan de rand van Zoetermeer. Ik was door 1 van de oudste kinderen gevraagd om voor de verjaardag van zijn jongere broertje een aantal leuke familiefoto's te maken. In de avond rond 20.00 uur kwam de stretched hummer aangereden in Zoetermeer. Er stond al een groot ontvangstcomité de jarige jop op te wachten. Het was ontzettend leuk om te zien hoe een kleine groep mensen zoveel lol met elkaar kunnen hebben. 

Iedereen was druk bezig met drankjes inschenken en elkaar begroeten. Ook werden er al veel foto's en filmpjes gemaakt omdat het natuurlijk een bijzonder gezicht was, zo'n stretchend hummer die middenin een woonwijk parkeert. 

De moeder van dit grote gezin was erg emotioneel en blij om haar kinderen zo bij elkaar te zien. Daarbij was het weer ook prima en de sfeer zat er goed in. Na het ontvangst werden er een paar leuke groepsfoto's gemaakt wat met zo'n groep nogal wat hectiek met zich meebrengt. 

De gezelligste Surinaamse familiefoto's door DOKOE Fotografie

Nadat de groepsfoto's voor de hummer gemaakt waren, ben ik samen met de groep naar binnen gegaan. Daar kon het feest pas echt beginnen. Er was natuurlijk ontzettend veel eten en drank aanwezig. De barbecue stond op volle toeren te gloeien en de muziek maakte het feest compleet. Uiteraard kreeg ik een vol bord eten op mijn schoot en was het eerst tijd om de maag te vullen. Heerlijke kipsaté met rundvleessalade, groenten en zoete frisdrank. 

Toen iedereen zijn buik vol had gegeten werd er muziek gedraaid tot diep in de nacht. Van jong tot oud werd er gedanst en gelachen. Een feest om nooit te vergeten.


Hieronder staan een aantal foto's van het feest en van de familie. Wil je meer weten over mijn familiefotografie, klik dan op de knop hieronder. Je kan altijd geheel vrijblijvend contact met mij opnemen of een leuke reactie achterlaten onderaan deze pagina. Ik hoop graag iets van je te horen!

Reactie schrijven

Commentaren: 0