Familiefotografie Rotterdam

Familiefoto's in dierentuin Blijdorp Rotterdam

Op donderdag 14 mei 2015 ben ik met mijn eigen gezin en twee vrienden een dagje naar de dierentuin 'Blijdorp' te Rotterdam geweest. Omdat het die dag mooi weer was en toevallig ook hemelvaartsdag, hadden we allen een dagje vrij om iets leuks te ondernemen. 

We zijn vroeg in de ochtend vertrokken met het openbaar vervoer vanuit Zoetermeer en de sfeer zat er al lekker in. Mijn zoontje vindt het sowieso prachtig om een dagje op stap te gaan met zijn ouders en helemaal als twee van zijn favoriete ooms en tantes mee gaan. Het weer zat ons de hele dag mee en de kleine man heeft zijn ogen uitgekeken bij verschillende dieren. Het was ook zijn eerste bezoek aan een dierentuin, dus dat is altijd spannend en leuk voor een jong kind. 

Toen we bij de ingang van de dierentuin aankwamen zijn we direct naar binnen gegaan en ben ik begonnen met het fotograferen van de beesten en mijn familie. Zo zijn we heel rustig door het park gaan wandelen en hebben we bijna alle dieren bekeken.

Een dagje uit met de familiefotograaf

Het was best wel druk in de dierentuin en er waren natuurlijk veel verschillende kinderen met hun ouders aanwezig. Ik heb de hele dag achter mijn zoontje en vrouw aangelopen en heb geprobeerd van verschillende dieren een aantal goede foto's te maken. Nadat we vanuit het oude gedeelte van Blijdorp richting het nieuwe gedeelte zijn gelopen, kwamen we bij het Oceanium uit. Dit is een prachtig indoor aquarium waar je heel veel soorten vissen en andere waterbeesten kunt bekijken. Tussendoor hebben we met z'n allen nog een lekker patatje gegeten en aan het einde van de dag natuurlijk een ijsje omdat de zon scheen. Nadat we zo'n vier tot vijf uurtjes in het park hebben rondgelopen besloten we om weer terug naar huis te gaan. Een geslaagde dag!

Bekijk hieronder een kleine greep uit de mooiste foto's van die dag en voel je vrij om een reactie bij mij achter te laten of contact met mij op te nemen.

Wil je meer te weten komen over mijn familiefotografie en over de mogelijkheden, klik dan op de button hieronder.

Reactie schrijven

Commentaren: 0