Gezinsfotografie Zoetermeer

Gezinsfoto's in het westerpark te Zoetermeer

Op zaterdag 6 juni 2015 ben ik met een heel leuk gezinnetje uit Zoetermeer in de ochtend naar het westerpark gereden om daar een mooie fotoshoot te doen. 

Dit gezin heb ik op een verjaardag leren kennen en ze waren enthousiast over mijn fotowerk dat ze het een goed idee vonden om ook een keer een fotoshoot te doen bij DOKOE Fotografie. Zo gezegd, zo gedaan. Al snel had ik contact via de WhatsApp en konden we een afspraak maken om op een mooie lentedag een aantal leuke babyfoto's en gezinsfoto's te maken. 

De dag hadden ze niet beter uit kunnen kiezen. Het weer was perfect voor een fotoshoot in het park. Omdat ze met hun jonge dochtertje het park in wilden had ik voorgesteld om de fotoshoot in de ochtend te doen. De zon staat dan nog laag en het is meestal niet te warm om door een park te wandelen. 

Alle drie hadden ze er veel zin in en dat zie je ook terug in de foto's die ik die dag geschoten heb.

Gezinsfotografie in de lente

Ik ben in de ochtend rond 09.00 uur bij het gezin thuis aangekomen. Daar heb ik eerst wat foto's gemaakt van hun mooie dochtertje. Nadat we daarmee klaar waren hebben we wat spullen gepakt en zijn we met de auto naar het westerpark gereden. 

Het westerpark is een ideale locatie voor verschillende fotoshoots omdat het een groot park is met veel kleur, ruimte en rust. Je kan er prima doorheen wandelen en op plekken stoppen om mooie foto's te schieten. In de lente staat alles mooi in bloei en heb je op sommige dagen ideale temperaturen om naar buiten te gaan en foto's te maken. Gezinsfotografie kan je natuurlijk in elke seizoen doen, maar mijn voorkeur gaat uit naar de lente. 

Nadat we een geschikte plek hadden gevonden in de zon heb ik eerst foto's van alleen hun dochter gemaakt en daarna ben ik verschillende foto's gaan maken van hun drieën. In ongeveer anderhalf uur tijd hebben we een heerlijke wandeling gemaakt en genoten van de zon en de rustige sfeer. Het was een heerlijke ochtend en het gezin is blij met het resultaat. Ze gaan waarschijnlijk 1 foto gebruiken voor een uitnodiging van de eerste verjaardag van hun dochter. 

 

Bekijk hieronder de volledige fotoshoot van dit super leuke gezin en wil je meer over mijn gezinsfotografie weten, dan kan je op de link hieronder klikken.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Niforis (dinsdag, 29 september 2015 14:51)

    Wij hebben erg geluk gehad met het mooie weer.. En dat we al vroeg naar het park zijn gegaan met advies van koen..

    Het was een geslaagde ochtend waar door natuurlijk ook prachtige foto's uit voort zijn gekomen. Mijn favoriete foto is dan ook dat mijn kleine meisje in het midden van de wei zit met haar handjes onder haar kin.

    Het fijnste vindt ik dat koen alle tijd nam om eerst mijn kleine meisje zich op dr gemak te laten voelen met hem en de camera.. Hierdoor bleef ze steeds naam de camera kijken en lachen.