Baby Fotoshoot Zoetermeer

Fotoshoot van een pasgeboren baby in de zomer in Zoetermeer.

Op zondag 02 augustus 2015 ben ik naar een super leuk gezin in Zoetermeer gegaan om daar een korte fotoshoot te doen van hun pasgeboren zoontje. Hun zoontje was pas een paar maanden oud en omdat ze nog een paar leuke foto's wilden van de kleine man en met z'n drieën samen, ben ik daar langs gegaan om de fotoshoot te verzorgen. 

Gelukkig was het erg lekker weer buiten en was het daardoor binnen in huis ook lekker warm en kwam er genoeg licht naar binnen. Hierdoor kon ik op verschillende plekken in het huis een aantal mooie foto's maken en momenten vastleggen. De ouders heb ik ook tezamen met hun zoontje gefotografeerd zodat ze ook een leuke gezinsfoto konden inlijsten na de fotoshoot. 

Ik ben die dag begonnen met het fotograferen van een aantal leuke items uit de babykamer. Zo konden de ouders hun kleine jongen rustig aankleden voor de fotoshoot. 

Een baby fotoshoot aan huis waarbij ik gebruik maak van natuurlijk licht

Nadat ik de babykamer en wat items daaruit gefotografeerd had, hebben we de kleine baby in zijn bedje gelegd om daar een paar leuke foto's van hem te schieten. Vervolgens heb ik een paar portretten van de baby en zijn moeder gemaakt en nog één van het hele gezin. Ik maak daarbij zoveel mogelijk gebruik van het natuurlijke licht dat via de ramen naar binnen scheen. Daarna heb ik nog een aantal babyfoto's gemaakt met de vader en tot slot op schoot bij zijn moeder. Omdat de kleine man na de shoot erg moe was hebben we besloten om later in het jaar nog een fotoshoot te doen wanneer de baby wat groter is. Dan zullen we waarschijnlijk naar een mooi park gaan om ook buiten een aantal mooie familiefoto's te maken.


Bekijk hieronder een aantal foto's die ik op zondag 02 augustus gemaakt heb bij de familie thuis. Wil je meer weten over mijn babyfotografie, prijzen of direct contact met mij opnemen, klik dan op één van de links hieronder.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Bryan kanagasabapathy (donderdag, 26 november 2015 17:36)

    Wij hebben van de zomer een fotoshoot gehad met Koen (de fotograaf). We hebben echt een topdag gehad, Koen kwam bij ons thuis en wij wisten zelf niet echt wat we ervan moesten verwachten. Gelukkig heeft Koen ons hierin perfect begeleid en kwam met super leuke ideeën. Hij begon met foto's te maken van de babykamer. Wij zouden zelf niet op dat idee zijn gekomen. Ook hield hij heel goed rekening met onze kleine man, op een gegeven moment werd hij natuurlijk een beetje moe en had hij zijn voeding nodig en hiermee hield hij natuurlijk rekening. Verder waren we ook zeer tevreden met het eindresultaat. Hij heeft de foto's heel mooi afgewerkt en de foto's staan nu erg mooi bij ons in huis. Koen bedankt voor de goede service!! We kijken al uit naar de lente om een nieuwe fotoshoot met je te gaan doen.

    Groetjes,

    Bryan, Dewi en Noah