Portret fotoshoot Personal Trainer 

Portretfoto's personal trainer Chantino van Stay Healthy 24

Op 13 augustus 2015 ben ik laat in de avond richting de sportschool 'Fit All Day' te Meerzicht Zoetermeer gereden. Ik heb daar afgesproken met personal trainer en bootcamp instructeur Chantino, om een mooie portret fotoshoot van hem te doen. We hebben daar na 23.00 uur afgesproken omdat de sportschool toen dicht ging en we lekker de ruimte hadden om van alle nodige apparaten gebruik te maken voor de fotoshoot. 

Chantino had mijn fotowerk via Facebook gezien en had via mijn jongere broertje gevraagd of ik ook 1 op 1 fotoshoots doe. Daarna heb ik meteen per telefoon contact met hem opgenomen en een week later hadden we een afspraak staan. 

Toen ik binnen kwam in de sportschool hebben we eerst even officieel kennis gemaakt en kort doorgesproken wat precies zijn wensen zijn voor de portretfoto's. Nadat we alles afgestemd hadden zijn we meteen naar de eerste verdieping van de sportschool gelopen en begonnen met het maken van verschillende foto's.

Professionele 1 op 1 portret fotoshoot in de sportschool

Vanaf het eerste moment had ik al een relaxte klik met Chantino. We hebben in ongeveer één tot anderhalf uur tijd een hoop mooie en professionele foto's gemaakt, waarbij er veel gebruik werd gemaakt van de fitnessapparaten. Chantino heeft mij rustig verteld hoe hij normaal gesproken te werk gaat in de school en hoe zijn dagelijkse trainingen eruit zien. Van verschillende oefeningen en apparaten hebben we diverse foto's gemaakt. Ik moet zeggen dat de fotoshoot erg relaxed en vlekkeloos verliep en dat we een hele leuke manier van samenwerken hebben gehad. Vooral doordat we rustig de tijd hebben genomen voor de foto's en goed naar elkaar geluisterd hebben kwamen we samen tot een positief eindresultaat.


Over Chantino en zijn bedrijf Stay Healthy 24

Chantino is 21 jaar oud en woont en werkt in Zoetermeer. Hij is afgestudeerd als voedingsdeskundige, fitness personal trainer en bootcamp instructeur. Hij houdt zich vooral bezig met zowel groepslessen als individuele lessen. Chatino is werkzaam bij de sportschool 'Fit All Day' in de wijk Meerzicht te Zoetermeer. Hij is een echte doorzetter en traint praktisch iedere dag om zijn lichaam in topconditie te krijgen en te houden. Je kan je bij hem aanmelden voor een persoonlijk gesprek om zo de mogelijkheden voor je eigen trainingen door te spreken. Hij is bereikbaar via Facebook: https://www.facebook.com/Stayhealthy24-1481614232137156/ en via 06-23042207 of per mail op  stayhealthyworkout@hotmail.com. Je kan hem altijd vrijblijvend contacten en hij hoopt zo spoedig mogelijk iets van je te horen en met jou aan de slag te kunnen.


Bekijk hieronder een aantal foto's die ik van Chantino gemaakt heb. Wil je meer weten over mijn portretfoto's of ook een persoonlijke fotoshoot bij mij boeken dan kan je via de twee links hieronder meer informatie bekijken en contact met mij opnemen.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    chantino (donderdag, 01 oktober 2015 13:44)

    Het was inderdaad fijn om met je samen te werken.een man dir van zijn vam houd. Zeker een aanrader!