Portretfoto's Band Mayín Den Haag

Portretfotografie van band Mayín op het Binnenhof in Den Haag

Op zaterdag 10 oktober 2015 ben ik naar het centrum van Den Haag afgereisd om daar een korte fotoreportage te maken van de band Mayín uit Rotterdam. 

Ik was een paar dagen daarvoor benaderd door de toetsenist Joachim met de vraag of ik hun optreden in Den Haag die zaterdagmiddag wilde vastleggen. Natuurlijk vond ik dat meteen een goed idee en heb ik rond 14.30 uur afgesproken met de band om de laatste zaken nog kort door te nemen. 

Ik had de band nog niet eerder horen spelen en wist dus niet wat mij te wachten stond. Vanaf het eerste nummer was ik blij verrast! Hele aparte muziek dat een mix vormt tussen Alternatieve Pop en Psychodelic Folk. Het doet mij vooral denken aan muziek van London Grammar. De zangeres heeft echt een dijk van een stem en de 4 mannen zijn met hun verschillende instrumenten perfect op elkaar afgestemd. Ondanks dat ik foto's moest maken was ik ook aan het genieten van hun intrigerende songs en optreden.

Over de band Mayín

Mayín is ontstaan aan het Conservatorium te Rotterdam. In een korte tijd is de band heel hecht geworden en treden ze op verschillende plekken op. De liedjes die gespeeld worden zijn geschreven en gezongen door de zangeres Misha Wong. Het soort liedjes dat ze aan hun publiek laten horen kan het best omschreven worden als nummers met een bepaalde sfeer die je geest en gedachten activeren. Echt songs waar je in kunt dwalen maar die je ook een zekere energie kunnen geven. Wanneer de band los gaat op het podium is die energie ook echt te voelen. Mayín is op weg de wereld te veroveren op zoek naar de mooiste avonturen en unieke optredens. Bekijk hier hun website www.mayinofficial.com en hun Facebookpagina https://www.facebook.com/mayinofficial?fref=ts voor meer informatie over deze toffe band.

 

Bekijk hieronder een paar foto's van de fotoreportage die ik op zaterdag 10 oktober gemaakt heb. Wil je meer weten over mijn portretfoto's of ook een persoonlijke fotoshoot bij mij boeken dan kan je via de twee links hieronder meer informatie bekijken en contact met mij opnemen.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    MAYÍN (zondag, 22 november 2015 10:23)

    Super bedankt voor de prachtige foto's! Fijne samenwerking gehad en wij zijn erg tevreden met het resultaat!