Familie Fotoshoot Zoetermeer

Complete familie fotoshoot gemaakt in het hart van Zoetermeer.

Op zondagmiddag 13 december 2015 ben ik naar een heel leuk gezinnetje in Zoetermeer gegaan om daar een complete familie fotoshoot te doen. Ik ben door de vader van het gezin 'Chantino' gevraagd om bij hem thuis een fotoshoot te maken van zijn prachtige gezin. 

Natuurlijk was ik meteen enthousiast om dit te gaan doen en hebben we in de middag om 12.00 uur bij hem thuis afgesproken. Ze wilden dat de foto's zo echt en spontaan mogelijk zouden zijn en daarom hebben ze ervoor gekozen om in hun echte zondagskleding met elkaar op de bank gefotografeerd te worden. 

De kids waren erg vrolijk en daardoor werden de energieke en spontane foto's makkelijk geschoten. Ik heb de ouders ook gevraagd om lekker hunzelf te zijn en zo min mogelijk te poseren of op de camera te letten. Zo krijg je namelijk de mooiste foto's die heel natuurlijk overkomen. Precies mijn stijl. In de twee-drie uur dat ik aanwezig ben geweest zijn er ontzettend veel leuke en warme foto's gemaakt en heb ik dit zonder moeite kunnen doen. 

Spontane familiefoto's aan huis gemaakt

De eerste foto's heb ik gemaakt met het hele gezin op de bank. Vervolgens hebben we verschillende foto's gemaakt in de slaapkamer van de ouders, van de kinderen en ook nog een paar in de badkamer tijdens het tandenpoetsen. Ook de ouders hadden zelf leuke ideeën en hadden het erg naar hun zin tijdens de familie fotoshoot. Aan het eind van de fotoshoot hebben we nog een aantal mooie kerstfoto's bij hun kerstboom gemaakt en hebben zowel de ouders als de kinderen speciaal voor die foto's hun mooiste outfits aangetrokken. De ouders zijn erg blij met het eindresultaat en ik hoop in de toekomst nog een hele mooie familie fotoshoot te kunnen doen van dit lieve en leuke gezin. 

 

Wil je meer weten over mijn familiefoto's, mijn prijzen of wil je direct contact met mij opnemen, klik dan op één van de knoppen hieronder. Ik hoop graag iets van je te horen!

Reactie schrijven

Commentaren: 0