Babyfotograaf Den Haag

Newborn fotoshoot door babyfotograaf DOKOE Fotografie

 

Op zaterdag 13 februari 2016 ben ik bij een ontzettend leuk en jong gezin in Den Haag langs gegaan om een newborn fotoshoot te doen van hun pasgeboren zoontje Osyas. De moeder 'Mandy' had mij via mijn website gevonden en had via de mail contact opgenomen om een datum voor een fotoshoot aan huis te prikken. Zo gezegd, zo gedaan.

Toen ik bij de familie aankwam aan het begin van de middag werd ik hartelijk door Mandy ontvangen en heb ik eerst foto's gemaakt van de babykamer. De kleine man lag toen nog lekker in zijn bedje te slapen en daardoor kon ik rustig mijn gang gaan in zijn babykamer. Daarnaast kon ik meteen een paar leuke foto's maken van hem in zijn eigen bedje.

Het was die dag mooi weer en daardoor kwam er veel licht via de ramen naar binnen. Daardoor kon ik wat details in de babykamer en natuurlijk Osyas goed vastleggen. Ik heb daar gebruikt gemaakt van mijn portretlens en van mijn groothoeklens om de hele kamer in beeld te brengen.

Babyfotograaf aan huis voor de mooiste plaatjes van je pasgeboren kindje

Nadat ik in de babykamer genoeg mooie foto's gemaakt had heb ik de ouders gevraagd om een aantal babyfoto's te maken in hun slaapkamer op hun eigen bed. Het licht viel daar heel mooi van de zijkant naar binnen en ze hadden witte dekens die een mooi contrast geven voor de foto's. De kleine man was rustig wakker geworden en had eerst wat babyvoeding gekregen zodat hij geen honger zou hebben tijdens het maken van de foto's. Tot slot heb ik nog een paar leuke en lieve foto's gemaakt van Osyas met zijn moeder en na een uur verschillende foto's genomen te hebben zat de baby fotoshoot erop. Daarna ben ik naar huis gegaan en heb ik de mooiste foto's van die dag bewerkt en naar de ouders gestuurd. Ze zijn er heel blij mee!

 

Bekijk hieronder een aantal foto's van die middag. Wil je meer weten over mijn babyfotografie, mijn prijzen of direct contact met mij opnemen om ook een fotoshoot in te plannen, klik dan op één van de knoppen hieronder voor meer informatie. 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Mandy (woensdag, 09 maart 2016 11:33)

    Wij hebben een hele fijne fotoshoot gehad! Osyas voelde zich helemaal op zijn gemak en Koen nam ruim de tijd om mooie, natuurlijke, foto's te maken. Tussentijds omkleden en voeden was geen enkel probleem. Zeker voor herhaling vatbaar!