familiefotograaf Den Haag

Familie fotoshoot op een verjaardag in Bezuidenhout Den Haag

Op zaterdag 13 februari 2016 ben ik gevraagd om de eerste verjaardag van het zoontje van twee goede vrienden te fotograferen. Wanneer je eerste kindje zijn/haar eerste verjaardag viert is het natuurlijk een groot feest met veel cadeautjes, taart, familie, vrienden, hapjes, drankjes en gezelligheid. Om het feest compleet te maken ben ik als goede vriend gevraagd om de sfeer van die middag vast te leggen.

Ik vind het altijd een eer om door goede vrienden gevraagd te worden om hun mooie momenten vast te leggen en zeker als het gaat om kinderen. Ik kan dan tussen alle aanwezigen een praatje maken, wat drinken en eten en natuurlijk een aantal mooie en sfeervolle platen schieten. Dat is precies wat ik op zaterdag de 13e gedaan heb.

Gelukkig zat het weer ook mee en kwam er veel licht via de ramen in de woonkamer naar binnen. Hierdoor was het niet nodig om een flitser te gebruiken en dan krijgen de foto's al een natuurlijke uitstraling. Het jongetje was erg vrolijk en de ouders ook. Dat zorgde voor leuke plaatjes.

 

het verjaardagsfeest van jullie kindje laten fotograferen

Nadat ik bij de familie gearriveerd was heb ik eerst wat gegeten en gedronken en rustig een praatje gemaakt met wat andere vrienden. Toen de taart werd aangesneden en uitgedeeld heb ik mijn fotocamera gepakt en ben ik begonnen met foto's nemen van de kleine man terwijl hij zijn verjaardagstaart gevoerd kreeg door een tante. Dat was smullen! Daarna ben ik op verschillende plekken in de woonkamer gaan zitten en heb ik op afstand wat aanwezigen gefotografeerd en vooral de ouders met hun jarige zoontje vastgelegd. Ook heb ik gelet op kleine details en heb ik mij zoveel mogelijk gemengd tussen de mensen. De familie is erg blij met het eindresultaat. Bekijk hieronder een aantal foto's van die middag.

 

Ben je ook geïnteresseerd om mij als familiefotograaf in te huren en heb je daarvoor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag, lees dan meer over mijn familiefotografie en prijzen of neem direct contact met mij op door op één van de knoppen hieronder te klikken.

Reactie schrijven

Commentaren: 0