Portretfoto's Zoetermeer Westerpark

Portretfoto's van twee hartsvriendinnen in Zoetermeer Westerpark

Op vrijdag 11 maart heb ik een leuke portret fotoshoot gedaan in het mooie Westerpark te Zoetermeer. Ik was een aantal weken daarvoor telefonisch benaderd door Moreen met de vraag of ik 11 maart beschikbaar was voor een fotoshoot. Haar beste vriendin Fabienne was namelijk op 11 maart jarig en als verjaardagscadeau wilde Moreen met haar op de foto gaan. Ik was op vrijdag 11 maart beschikbaar om in de middag in anderhalf uur tijd een aantal mooie portretfoto's te maken van de dames en rond 13.00 uur hebben we ook afgesproken in het park. Moreen had Fabienne al ingelicht over de fotoshoot en beiden waren erg enthousiast om samen met mij door het park te wandelen en leuke foto's te maken.

Gelukkig zat die middag het weer ook echt mee en de zon scheen lekker. Het was ook niet heel erg koud dus perfect lente weer om een fotoshoot te doen. Daarnaast was het die middag vrij rustig in het park en hadden we met z'n drieën lekker de ruimte en tijd om op verschillende plekken in het park foto's te maken. 

Met de portretfotograaf spontane portretfoto's maken in het park in Zoetermeer

Toen we rond 13.00 uur aan de ingang van het park hadden afgesproken heb ik kennis gemaakt met Fabienne en zijn we met z'n drieën direct het park in gelopen. Ik ben begonnen met het maken van foto's bij een brug en heb de dames tegenover elkaar gezet voor een leuk effect. Vervolgens hebben we verschillende foto's gemaakt in het park. De dames hadden het echt naar hun zin en ik kon merken dat ze al bevriend met elkaar zijn sinds dat ze kleine kindjes waren. Er waren ontzettend veel gezellige en humoristische momenten en dat zie je ook goed terug in de portretfoto's. Na de fotoshoot ben ik de mooiste foto's gaan bewerken en heb ik de dames gevraagd een selectie te kiezen voor op mijn website. Die selectie kan je hieronder bekijken.

 

Ben je benieuwd wat ik als portretfotograaf voor jou kan betekenen, wil je meer weten over mijn prijzen of direct contact met mij opnemen? Klik dan op één van de knoppen hieronder en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. Ik hoop graag iets van je te horen.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  Moreen & Fabienne (zondag, 24 april 2016 20:53)

  Super gezellige dag gehad, en onwijs mooie foto's.
  De foto's zijn heel spontaan geworden, precies wat we voor ogen hadden.

  Koen is een leuke enthousiaste fotograaf, je voelt je meteen op je gemak.

  Zeker een aanrader!

  Dankje koen!!!