Familiefotografie aan het strand

Familiefoto's aan het mooie strand van Scheveningen in Den Haag

Op zondag 17 april 2016 ben ik naar het strand van Scheveningen in Den Haag afgereisd om een super leuke familie fotoshoot te doen. Ik was een aantal maanden daarvoor al benaderd door Aagje omdat ze graag in maart/april een familie fotoshoot wilde doen. Ik ken Aagje van mijn middelbare school en ze had regelmatig familiefoto's van mij voorbij zien komen. Ze kwam op het idee om een fotoshoot te doen doordat ze samen met haar zus en broer hun ouders wilden verrassen met mooie foto's van de kinderen. Ze wilden samen met hun partners op een mooie zondagmiddag gefotografeerd worden aan het strand. Natuurlijk vind ik het altijd erg leuk om buiten foto's te nemen en gezinnen of hele families vast te leggen. Toevallig werd het die middag ook nog prachtig weer en daar hadden we echt geluk mee want in de ochtend zag het weer er niet al te best uit. We hebben tussen 12.00 uur en 14.00 uur bijna de hele tijd zon gehad en dat zorgde voor kleurrijke plaatjes. Het was echt een prachtige lentedag en daar heb ik samen met de drie koppels goed gebruik van gemaakt en genoten.

Familiefotograaf DOKOE Fotografie inhuren voor een fotoshoot aan het strand

Toen ik op het strand aankwam heb ik eerst kennis gemaakt met de zus en broer van Aagje en met de drie partners. Ik heb toen als eerste een paar foto's op een grote trap gemaakt. Daarna zijn we met z'n allen meteen het strand op gewandeld en heb ik een aantal groepsfoto's geschoten. Ook had ik de drie koppels gevraagd met z'n zessen te rennen en dan te springen terwijl ik een foto maak. Dat zorgde voor hele leuke en grappige foto's en ik merkte dat ze het alle zes erg naar hun zin hadden. Er werd veel gelachen met elkaar waardoor de foto's niet de hele tijd geposeerd leken en er ook hele spontane momenten zijn vastgelegd. Daarna zijn we naar een burcht in de duinen gewandeld om nog een paar groepsfoto's en portretten te schieten met het strand en de pier op de achtergrond. Tot slot zijn we weer naar het strand gewandeld en hebben we daar en op de pier nog een paar groepsfoto's gemaakt. Zo hadden de ouders verschillende foto's om uit te kiezen. Om de middag traditioneel af te sluiten hebben we nog vis gegeten bij Simonis. Echt een topdag!

 

Bekijk een aantal foto's van de fotoshoot hieronder. Ben je ook geïnteresseerd om een familie fotoshoot te doen, bekijk dan meer informatie over mijn familiefotografie, prijzen of neem direct contact met mij op door op één van de drie knoppen hieronder te klikken. Ik maak graag een afspraak met je.

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Lianne (vrijdag, 22 april 2016 21:10)

  Super leuke foto's!!!

 • #2

  Gerrie Böhner (vrijdag, 22 april 2016 22:25)

  Wat een mooie foto's, leuke, goede ideeën! Knap gedaan hoor!
  Groetjes!

 • #3

  Koen (zaterdag, 23 april 2016 06:46)

  Bedankt Gerry en Lianne!!

 • #4

  Aagje (vrijdag, 29 april 2016 09:33)

  Wij zijn super blij met de foto's! Wij hadden gelukkig heel veel mazzel met het weer waardoor de kleuren en de blauwe lucht echt heel mooi zijn geworden. Het was een gezellige middag en we zijn super blij met deze tastbare herinnering. Koen, bedankt voor de mooie fotos, je hebt het TOP gedaan!