Portretfotografie 30 x PI Tour

Portretfoto's uit de 30 x PI tour van Def P in de Nirwana te Lierop

Op zaterdag 30 april 2016 was er in het kleine Brabantse plaatsje Lierop een optreden van verschillende rap artiesten. Dit was één van de shows uit de 30 x PI tour die georganiseerd is door niemand minder dan Def P. 

Def P zit inmiddels 30 jaar in het vak en wilde dit bezegelen met een tour door heel het land. Hij is bekend van de rapformatie 'Osdorp Posse' uit Amsterdam. In zijn shows bracht hij verschillende rap artiesten met zich mee zoals Das de Rijmmaniak, Spinal, Engel & Just en Mc Gyver. Veel toffe artiesten met een eigen sound en inspirerende teksten. Hiermee heeft Def P een strak voorprogramma neergezet waarmee de hele avond goed gevuld kon worden. Er kwamen verschillende mensen op de show af en de sfeer was relaxed en goed. Ook waren er verschillende dj's aanwezig die de artiesten voorzien hadden van dikke beats tijdens de shows. Backstage was het ook gezellig en kon je tussen de shows door een praatje maken met de artiesten. Zo heb ik die avond verschillende mensen leren kennen en veel nieuwe muziek gehoord. Voor mij was het een erg leuke en inspirerende avond die van begin tot eind goed in elkaar zat. Echte hiphop! 

 

Portretfoto's van Def P, Spinal, Engel & Just en Mc Gyver

De show begon rond 21.00 uur met een tof optreden van Mc Gyver en zijn back-up mc Rick. Vervolgens kregen we een vet optreden van het duo Engel & Just. Daarna kwam een optreden van Spinal die met duistere teksten en meeslepende beats een goede performance neerzette. De avond werd uiteraard afgesloten met een optreden van Def P en zijn back-up Das de Rijmmaniak. Tijdens hun show kwamen er oude en nieuwe nummers voorbij en was de sfeer echt top. 

 

Bekijk een aantal portretfoto's die ik gemaakt heb op die avond hieronder. Wil je meer weten over mijn portretfotografie, mijn prijzen of wil je direct met mij in contact komen, klik dan op één van de drie knoppen hieronder.

Reactie schrijven

Commentaren: 0