Portret fotoshoot Zoetermeer Westerpark

Portretfoto's van twee Indonesische kinderen in Westerpark Zoetermeer

Op zondag 01 mei 2016 ben ik samen met twee kinderen genaamd Lunna en Rafi naar het Westerpark in Zoetermeer gegaan om ze samen op de foto te zetten. Ik had met hun moeder afgesproken om een aantal portretfoto's van de twee te maken en op zondag 01 mei kwam dat voor ons allemaal goed uit. 

De kinderen had ik ontmoet bij de ingang van het Westerpark en gelukkig scheen de zon volop. Perfect weertje voor een wandeling door het Westerpark om hele mooie foto's te maken op verschillende plekken. 

De kinderen hadden zelf geen idee wat ze ervan moesten verwachten en daardoor kon ik al portretfotograaf zelf de regie nemen. Gelukkig hadden de broer en zus het erg naar hun zin en dat zie je ook terug op sommige foto's. Het park lag er die middag erg mooi bij en het was ook nog eens extra rustig waardoor we veel ruimte hadden om mooie foto's te schieten. Ik heb tussen het maken van de foto's veel gepraat tegen de kinderen zodat ze op hun gemak waren en de foto's een relaxte uitstraling hebben gekregen. Ik kon goed zien dat deze twee kids lekker gek met elkaar kunnen doen en dat ze veelal op hun gemak zijn bij elkaar. Daardoor heb ik in een uur hele leuke foto's gemaakt.

Met je broer of zus op de foto tijdens een portret fotoshoot

We zijn de middag begonnen in de Natuurtuin omdat je daar een paar hele mooie plekken hebt om portretfoto's te maken. Vervolgens zijn we door het park gelopen en hebben op verschillende plekken foto's gemaakt. Daarbij probeerde ik vooral te letten op de richting van de zon zodat ik geen hard schaduwen in de gezichten zou krijgen. Na een uurtje waren we klaar met fotograferen en ben ik weer terug naar huis gegaan om de foto's te bewerken en aan de familie te sturen.

 

Bekijk een aantal leuke foto's van de fotoshoot hieronder. Ben je na het zien van deze foto's geïnteresseerd geraakt om meer te weten te komen over mijn portretfotografie, prijzen of wil je direct met mij in contact komen, klik dan op één van de knoppen hieronder. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0