Familiefoto's clingendael den haag

Familiefoto's op een warme lentedag in park Clingendael Den Haag.

Op vrijdag 06 mei 2016 ben ik aan het begin van de middag afgereisd naar park Clingendael in Den Haag - Wassenaar om een ontzettend leuke familie fotoshoot te doen. Ik was twee dagen daarvoor benaderd door Juliette met de vraag of ik die vrijdagmiddag beschikbaar was om een mooie fotoshoot te doen van haar en haar schoonfamilie. Gelukkig had ik nog een plekje vrij en was alles nog op tijd geregeld. Juliette wilde haar vriend David verrassen voor zijn verjaardag om samen met zijn ouders en zoontje op de foto te gaan. Ik ken de familie al een lange tijd en daardoor was het ook voor mij extra leuk om de fotoshoot te doen. Het was die dag lekker warm, zo'n 24 graden en dat was natuurlijk erg relaxed voor het maken van kleurrijke en sfeervolle lenteplaatjes. We hadden met elkaar om 14.00 uur afgesproken bij de ingang van park Clingendael. Het park lag er die dag weer schitterend bij en het was er ook erg druk. Veel mensen die op deze dag gefotografeerd werden en ook hebben we veel verschillende bruidsparen voorbij zien komen. Kortom, een perfecte dag voor een familie fotoshoot!

 

DOKOE Fotografie, een familiefotograaf die zorgt voor mooie en unieke familiefoto's

Toen ik in het park aankwam zijn we eerst naar de Japanse tuin gegaan om daar een aantal foto's te maken. Het was er ontzettend druk en we moesten soms even wachten om een goed plekje te vinden. Daarna zijn we lekker op een groot grasveld gaan zitten en heb ik de familie gevraagd om bij elkaar te gaan zitten. Tussendoor gingen opa en vader David nog lekker stoeien met de kleinste en dat zorgde voor hele leuke en grappige fotomomenten. Daarna heb ik nog een aantal foto's gemaakt op verschillende plekken in het park en ook met verschillende combinaties. Hierdoor zijn de foto's erg divers geworden en hieronder kan je een aantal mooie familiefoto's terugzien. 

 

Wanneer je na het bekijken van deze fotoshoot meer wilt weten over mijn familiefotografie, prijzen of direct contact met mij op wilt nemen dan is dat mogelijk door op één van de drie knoppen hieronder te klikken. Ik hoop graag iets van je te horen!

Reactie schrijven

Commentaren: 0