Fotograaf kinderfeestje Delft

Noah's eerste verjaardagfeestje in Delft

Op zaterdag 04 juni 2016 ben ik naar Delft afgereisd om het eerste verjaardagsfeestje van mijn buurjongetje Noah te fotograferen. Ik was door beide ouders gevraagd deze mooie dag vast te leggen. Het was die dag prachtig weer voor een fotoshoot. 

Noah zijn eerste verjaardag werd groots uitgepakt door de ouders, familie en vrienden. Er waren die dag ruim 50 mensen aanwezig waarvan een hoop familie en goede vrienden met kinderen. Ze hadden buiten een grote partytent opgezet waar de mensen lekker in de schaduw konden zitten. Verderop was er voor de kinderen een grote speelplaats met verschillende schommels, glijbanen, fonteinen en klimtoestellen. Het was er die middag en avond heerlijk vertoeven. Noah was de hele dag super vrolijk en had verschillende mooie cadeaus gekregen. Voor hem was het echt een top dag die super goed georganiseerd was. Ik kon mij als familiefotograaf goed mengen tussen alle aanwezigen en zo verschillende foto's schieten van jong en oud. In de avond kreeg ik ook nog heerlijk te eten wat voor mij een mooie afsluiter van de dag was. 

Familie fotograaf voor een verjaardagsfeestje in Delft

Ik ben die middag aangekomen op de plek waar het verjaardagsfeestje gehouden werd rond 14.30 uur. Vanaf 15.00 uur ben ik begonnen met het maken van foto's. Eigenlijk heb ik het eerste uur veel foto's gemaakt van de aanwezigen en een beetje gelet op de kinderen die in de speeltuin aan het spelen waren. Daarna was het tijd voor de taart en voor wat familiefoto's met de kleine man. Tot slot heb ik nog een grote groepsfoto gemaakt van alle aanwezigen. Een geslaagde dag met leuke foto's.

 

Bekijk een selectie van de foto's die ik op 04 juni gemaakt heb hieronder. Ben je na het zien van deze fotoshoot geïnteresseerd geraakt om meer te lezen over familiefoto's, mijn prijzen of wil je direct contact met mij opnemen, klik dan op één van de drie knoppen hieronder voor meer informatie.

Reactie schrijven

Commentaren: 0