Fotograaf Familiefeest in Leidschendam

Spontane familiefoto's van een familiefeest in Leidschendam

Op zaterdag 25 juni 2016 ben ik aan het eind van de middag naar Leidschendam gegaan om een heel speciaal familiefeest te fotograferen. Wim was door zijn vrouw en drie dochters verrast met een compleet familiefeest ter ere van zijn pensionering. Het was die avond een heerlijke zomerse avond en de zon scheen volop. Ze hadden het verrassingsfeest bij Wim thuis georganiseerd waar men in de tuin heerlijk kon genieten van een hapje en een drankje. Voor het eten hadden de dames aan iedereen gevraagd iets mee te nemen zodat er heel veel lekkere en verschillende dingen op tafel kwamen. Dat gaf niet alleen een heel leuk effect op de foto's maar zorgde ook voor een hele leuke en relaxte sfeer. Er waren die avond veel familie en goede vrienden van Wim aanwezig om deze bijzondere gebeurtenis met hem te vieren. Ik kon merken dat iedereen het erg naar zijn/haar zin had en dat zorgde voor leuke en spontane familiefoto's. Het doel was dat ik vooral sfeerfoto's zou maken en dat ik alle gerechten die er die avond meegebracht waren zou vastleggen. Ondertussen kon ik zelf ook een hapje eten en kennis maken met deze leuke familie.

Bijzondere familiemomenten op een natuurlijke manier laten fotograferen

De avond begon rustig waarbij iedereen langzaam binnen kwam en het buffet werd geopend. Nadat iedereen genoeg gegeten had was het tijd om Wim met verschillende familie en vrienden op de foto te zetten. Je kon zien dat hij dat erg leuk vond. Ook werd er later op de avond nog flink gespeecht en er werd met de hele groep een leuk lied gezongen over Wim en zijn pensionering op de melodie van 'Oh Oh Den Haag'. Tussen 21.00 uur en 22.00 uur heb ik de avond afgesloten met nog wat sfeerfoto's en ben ik weer terug naar Zoetermeer gegaan. De familie is erg blij met het eindresultaat.

 

Bekijk een aantal mooie foto's van dit familiefeest hieronder. Klik op één van de drie knoppen hieronder om meer te weten te komen over mijn familiefotografie, mijn prijzen of om direct met mij in contact te komen. Groeten Koen

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  Roos (zondag, 04 december 2016 13:13)

  Prachtige foto's van het verassings Pensioens feest voor onze vader!
  Hij heeft volop genoten, dus wij ook!
  De foto's worden deze week allemaal afgedrukt en we gaan er een album van maken die hij met de kerst kado krijgt.
  Een mooie herinnering voor het leven.
  Wij raden Koen aan ieder ander aan!!!!