Gezinsfoto's Westerpark Zoetermeer

Complete fotoshoot van een lief gezin in Westerpark Zoetermeer

Op zondag 17 juli 2016 ben ik naar Westerpark Zoetermeer gegaan om een leuk gezin op de foto te zetten. Ik had via één van mijn beste vrienden te horen gekregen dat zijn buurvrouw wel geïnteresseerd was om met haar kinderen op de foto te gaan. Zo werd ik via Facebook door Carissa benaderd met de vraag of ik middenin de zomer haar gezin wilde fotograferen. Ik had zondag 17 juli tijd en dat kwam haar ook goed uit. 

Het was die dag erg warm maar wel bewolkt. Gelukkig regende het niet en konden we rustig door het Westerpark wandelen om foto's te schieten. Ik stelde voor om meteen naar de Natuurtuin te wandelen omdat dat een mooie plek is voor het maken van gezinsfoto's en portretten. De Natuurtuin was erg rustig en dichtbegroeid. De twee kinderen konden lekker bewegen en hun gang gaan tussen het maken van de foto's door. Ik kon merken dat de kinderen het echt naar hun zin hadden en dat deze broer en zus samen veel lol hadden. Dat zorgde voor veel leuke fotomomenten en spontane plaatjes. Het gezin was zelf nog niet eerder in de Natuurtuin geweest dus ze vonden het ook een erg leuke en bijzondere plek voor een fotoshoot. 

Spontane gezinsfoto's van ouders met kinderen in de natuur

Nadat ik op verschillende locaties in de Natuurtuin foto's had gemaakt zijn we richting een mooi veld gelopen omdat we daar nog een paar portretten konden schieten. Tot slot heb ik nog wat foto's op het fietspad gemaakt waarbij het gezin mijn richting op komt lopen. Nadat ik de foto's heb aangeleverd heeft de moeder nog drie prints laten verzorgen door mij en ze is erg blij met het eindresultaat.

 

Bekijk een aantal van de mooiste gezinsfoto's hieronder. Klik op één van de knoppen hieronder om meer te weten te komen over mijn gezinsfotografie, mijn prijzen voor een complete fotoshoot of om direct met mij in contact te komen. Groeten Koen 

Reactie schrijven

Commentaren: 0