Familiefotograaf Rotterdam

Familie fotoshoot in Rotterdam Roel Langerakpark & Vroesenpark

Op zaterdag 23 juli 2016 ben ik naar het centrum van Rotterdam afgereisd om een leuke familie op de foto vast te leggen. De moeder uit dit gezin had van haar zus een fotoshoot bij mij cadeau gekregen en ze wilde graag in een mooi park familiefoto's maken. We hebben aan het begin van de middag afgesproken bij het Roel Langerakpark omdat er daar een paar mooie plekken zijn waar het gezin goede herinneringen aan heeft. 

Gelukkig hadden we die middag veel zon en was de temperatuur prima. Ook was het in het Roel Langerakpark erg rustig en hadden we de ruimte om een aantal leuke groepsfoto's en portretfoto's te maken. Dit park grenst aan diergaarde Blijdorp en heeft verschillende plekken aan het water en met mooie bloemen en planten om foto's van te maken. De twee kinderen moesten eerst even wennen aan mij als fotograaf maar gelukkig verliep dit heel soepel en konden we al snel aan de slag. Er was middenin het park een plek met veel rozen waar ik de kinderen en de ouders samen heb gefotografeerd. Daar zijn hele mooie en spontane foto's uitgekomen. 

Familie fotograaf inhuren in Rotterdam

Nadat we in het Roel Langerakpark een half uur foto's hadden gemaakt zijn we naar het Vroesenpark aan de overkant van de weg gegaan. Dit park heeft veel mooie plekken en ook speeltuintjes waar de kinderen lekker hun gang konden gaan. We hebben een drie kwartier gewandeld door het Vroesenpark en verschillende familiefoto's gemaakt. Daarna heb ik de kinderen in de speeltuin op de foto gezet. Voordat ik weer naar huis ging heb ik dit jonge gezin gevraagd om op het grasveld nog een paar leuke familiefoto's te maken. Het gezin is heel blij met de foto's en de moeder heeft bij mij een fotoalbum en twee fotoprints besteld.

 

Bekijk meer foto' s van deze familie die ik als familie fotograaf die middag gemaakt heb. Ben je geïnteresseerd om meer te weten te komen over mijn familiefotografie, prijzen of wil je direct met mij in contact komen, klik dan op één van de knoppen hieronder. Groeten Koen 

Reactie schrijven

Commentaren: 0