Familie fotograaf Leiden

Familie fotoshoot in de Hortus Botanicus in Leiden centrum

Op zaterdag 30 juli 2016 had ik met een heel leuk gezin afgesproken in de Hortus Botanicus Leiden om een familie fotoshoot te doen. We hadden van tevoren verschillende locaties bekeken in verband met regen. Die dag zou het ook gaan regenen in de middag en daarom hebben we voor de Hortus Botanicus gekozen omdat je daar ook binnen foto's kan maken. Gelukkig viel het met de regen enorm mee en hadden we zelfs later op de middag een hoop zonneschijn. 

We hadden aan het begin van de middag afgesproken bij de ingang van de Hortus. Ik was er zelf nog nooit eerder geweest en kon tijdens de fotoshoot alle mooie planten, bloemen en plekken bewonderen. We zijn als eerst een kas in gegaan waar de drie kinderen lekker hun gang konden gaan. Daarna zijn we meteen richting de vlindertuin gelopen en daar heb ik een aantal familiefoto's gemaakt. Het leuke aan de vlindertuin is dat er hele grote vlinders rondvliegen die af en toe op te broek of t-shirt gaan zitten.

Spontane familiefoto's in het centrum van Leiden

Nadat we klaar waren in de vlindertuin zijn we weer naar buiten gelopen. De zon kwam toen al een beetje door en de temperatuur was prima voor een fotoshoot. Ik heb met het gezin rustig gewandeld door de tuinen van de Hortus en op verschillende plekken familiefoto's gemaakt. Ik heb tegen de kinderen gezegd dat ze lekker hun gang konden gaan en dat ze niet teveel op mij als fotograaf moesten letten. Dat heeft voor hele vrolijke en spontane foto's gezorgd. Het was een super gezellige dag en de familie is erg blij met het resultaat.

 

Bekijk meer familiefoto's van die middag hieronder. Klik op één van de drie knoppen om meer te weten te komen over mijn familiefotografie, mijn prijzen of om direct met mij in contact te komen. Groeten Koen

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  Fam Violenes (vrijdag, 04 november 2016 15:11)

  Wat een super mooi resultaat door een geweldige fotograaf. Wij hadden het die dag erg naar ons zin (dat is ook wel te zien aan de foto's). We konden bij Koen gewoon ons zelf zijn en lekker gek doen. Koen is een ontspannen, spontane, relaxte en actieve gozer ( man staat zo oud) hier door voel je je al snel op je gemak. Omdat wij alle 5 met Koen zo'n klik hadden was hij ook onze bruidsfotograaf. Alle gasten op de bruiloft waar zeer over hem te spreken (wij hadden niet anders verwacht) en de resultaten van die foto's zijn geweldig.

  Koen super bedankt voor alles je hebt echt top werk afgeleverd.

  Tot snel

  Didier, Margo, Dylan, Dario en Gennaio