Newborn fotoshoot Den Haag

Newborn fotoshoot in het centrum van Den Haag

Op 27 juli 2016 is er in Den Haag een prachtig nieuw kindje geboren genaamd Bodhan. Voor mij als newborn fotograaf een ideale gelegenheid om dit mooie mannetje te fotograferen bij de ouders thuis. Ik had met de vader afgesproken om op zaterdag 13 augustus langs te komen rond 12.00 uur. Zo konden we eerst even wat drinken en relaxen voordat ik met baby Bodhan aan de slag ging. Ik heb de ouders kort toegelicht wat de bedoeling was en dat we vooral lekker de tijd konden nemen voor het maken van foto's. 

We zijn nadat we rustig gekletst hadden even naar de eerste verdieping gelopen om de babykamer te bekijken. Ik zag meteen dat ik daar later op de middag al foto's van wilde nemen. Omdat het babybedje aan de overkant, in de slaapkamer van de ouders stond, hebben we die eerst terug gezet in de babykamer. Zo hadden we op het grote bed van de ouders de ruimte om daar te beginnen met het maken van foto's van de kleine man. Ik had de ouders gevraagd om het in de slaapkamer lekker warm te maken zodat de baby op zijn gemak zou zijn tijdens het maken van de newbornfoto's.

Natuurlijke babyfoto's tijdens een newborn fotoshoot

Toen baby Bodhan helemaal rustig was heb ik alvast wat portretfoto's van hem gemaakt. Daarna heb ik de ouders om en om met hem bij het raam laten zitten om daar wat mooie foto's van te schieten. Toen Bodhan daarna weer wat te eten had gekregen en de slaapkamer goed warm was geworden viel hij rustig in slaap. Zo heb ik hem met verschillende knuffels gefotografeerd en ook de ouders zijn er samen bij gaan liggen voor een mooi familieportret. Tot slot heb ik de babykamer en wat details uit de kamer gefotografeerd. De ouders waren vooral blij dat het allemaal zo relaxed gegaan was en dat de newbornfoto's niet zo gemaakt zijn als in een fotostudio. Ik ben ook weer erg blij dat ik zoiets moois heb mogen vastleggen en hoop in de toekomst meer werk voor dit lieve gezin te mogen uitvoeren. 

 

Bekijk meer foto's van deze fotoshoot hieronder en wil je meer over mijn newborn fotografie weten of direct met mij in contact komen, klik dan op één van de knoppen hieronder. Ik hoop graag iets van jullie te horen!


Reactie schrijven

Commentaren: 5
 • #1

  Petra (maandag, 15 augustus 2016 16:44)

  Gaaf

 • #2

  Hodie (maandag, 15 augustus 2016 16:47)

  Zo moooi! <3

 • #3

  Silvia (maandag, 15 augustus 2016 18:18)

  Heel mooi

 • #4

  Cristine (maandag, 15 augustus 2016 18:33)

  Wat een prachtige foto's. ..Zo lief!

 • #5

  Laya (maandag, 15 augustus 2016 19:54)

  Je hebt jezelf weer overtroffen.
  Mooie foto's van een prachtig ventje.