Portretfoto's Wassenaar strand

Portret fotoshoot bij het strand en de duinen in Wassenaar

Op zaterdag 27 augustus 2016 ben ik met twee hele leuke dames naar het strand van Wassenaar gereden. Ik had met één van de twee dames afgesproken om een fotoshoot van haar en één van haar beste vriendinnen te doen. Ze wilden graag een fotoshoot aan het strand en het liefst ook foto's in de duinen. Wel vroegen ze specifiek om een plek waar het niet al te druk was. Ik had toen voorgesteld om naar Wassenaarse Slag te gaan. Ik heb deze locatie voorgesteld omdat ik daar afgelopen zomer regelmatig ben geweest en weet dat het er meestal niet ontzettend druk is. Ook is de locatie erg mooi en zeer geschikt om op een warme zomerdag foto's te maken. 

Die zaterdag was het gelukkig prachtig weer! Vanuit Zoetermeer waren we er in een half uur/drie kwartier rijden. Nadat we de auto hadden geparkeerd zijn we eerst richting de duinen gelopen. Daar was het erg rustig en konden we ongestoord een aantal mooie portretfoto's schieten. Ik heb de twee dames op verschillende plekken in de duinen neergezet en omdat de zon volop scheen zijn daar hele vrolijke en kleurrijke foto's uitgekomen.

Portretfotograaf inhuren voor een unieke fotoshoot aan het strand

Nadat we in de duinen van Wassenaarse Slag genoeg mooie portretfoto's hadden gemaakt zijn we weer in de auto gestapt en richting het strand gereden. Daar hebben we een rustig plekje aan het water uitgezocht en heb ik van de dames verschillende foto's gemaakt. Ook had ik gevraagd om in de zee te gaan staan en elkaar proberen nat te spetteren zodat ik grappige foto's kon maken. Het eindresultaat is erg leuk en mooi geworden en de dames zijn erg blij met de foto's. 

 

Bekijk meer foto's van deze portret fotoshoot hieronder. Ben je na het lezen van deze pagina geïnteresseerd geraakt om meer te weten te komen over mijn portretfotografie, mijn prijzen of wil je direct contact met mij opnemen, klik dan op één van de knoppen hieronder. Groeten Koen

Reactie schrijven

Commentaren: 0