Familie fotoshoot Buytenpark Zoetermeer

Familie fotoshoot in het Buytenpark en Westerpark Zoetermeer

Op zondag 28 augustus 2016 ben ik met een heel leuke familie naar het Buytenpark gegaan om daar op de heuvels achter Snowworld een aantal mooie familiefoto's te maken. Het was die middag lekker weer en de zon kwam regelmatig tevoorschijn. Ik was door de vader van dit gezin wederom gevraagd om familiefoto's van hem en zijn twee dochters te maken. 

We hebben met z'n allen afgesproken bij de ingang van het mountainbike parcours omdat we bovenaan de heuvel tussen de bomen wat foto's wilden maken. Het park lag er prachtig bij en het was gelukkig lekker rustig in het bos zodat we de ruimte hadden om familiefoto's te maken. De twee jonge dochters moesten in het begin weer even wennen aan mij als fotograaf en gelukkig ging dat erg snel. We hebben die middag lekker gewandeld door het park en op verschillende plekken foto's gemaakt. Toen we bij de heuvels achter Snowworld aankwamen hebben we eerst een flink stuk door de heuvels gewandeld om de juiste plek voor groepsfoto's te vinden. We zijn richting het hoogste punt gelopen en daar hebben we van de twee meisjes en hun vader een aantal mooie portretten en groepsfoto's gemaakt.

Warme en sfeervolle familiefoto's als herinnering voor later

Omdat het bij de heuvels achter Snowworld die middag hard waaide zijn we nadat we genoeg foto's daar gemaakt hadden richting het Westerpark gegaan. Daar hebben we op een mooi grasveld in de volle zon nog verschillende foto's gemaakt. Na een half uur waren we daar ook klaar en zijn we allemaal rustig naar huis gegaan. Het was een geweldige middag en het eindresultaat is goed ontvangen door de familie. 

 

Hieronder staan een aantal foto's van de familie fotoshoot. Klik op één van de knoppen om meer te weten te komen over mijn familiefotografie, mijn prijzen voor een familie fotoshoot of om direct met mij in contact te komen. Groeten Koen

Reactie schrijven

Commentaren: 0