Familie fotograaf Westerpark Zoetermeer

Complete familie fotoshoot in het mooie Westerpark in Zoetermeer

Op zondag 11 september 2016 mocht ik een leuke en spontane familie uit Zoetermeer en omstreken fotograferen in het Westerpark. Één van de moeders woont bij mij in de buurt en weet dat ik regelmatig families fotografeer. Ze wilde samen met haar broer de ouders verrassen met een complete familie fotoshoot op locatie. Graag wilde ze in een park niet te ver van huis familiefoto's maken. Ik heb toen onder andere het Westerpark voorgesteld en dat park is het uiteindelijk geworden. 

Het was die dag lekker weer. De zon kwam af en toe door en de temperatuur was prima voor een fotoshoot. De hele familie was vrolijk gekleed en het park lag er mooi bij die dag. Er waren veel kinderen bij die op het veld waar ik de foto's heb gemaakt lekker konden rennen en hun energie kwijt konden. Ook was er een hond bij die het maar al te leuk vond om samen met de jonge kinderen te rennen en te spelen. Hierdoor was de familie fotoshoot voor de kinderen niet te langdradig en konden we tussendoor de groepsfoto's en portretfoto's maken.

Met de hele familie op de foto in een mooi park in Zoetermeer

Ik ben de familie fotoshoot begonnen met een aantal groepsfoto's. Daarna heb ik meteen verschillende portretten en foto's van de gezinnen gemaakt. De opa en oma stonden tijdens de fotoshoot in het middelpunt van de belangstelling en daardoor heb ik ze met hun (klein)kinderen op de foto gezet. Aan het einde van de fotoshoot heb ik nog een aantal foto's gemaakt van de kinderen. Die konden toen lekker rennen en gek doen en dat heeft ook gezorgd voor hele leuke plaatjes.

 

Bekijk hieronder meer foto's van die dag. Klik op één van de knoppen hieronder om meer te lezen over mijn familiefotografie, prijzen of om direct met mij in contact te komen. Ik hoop graag iets van je te horen. Groeten Koen

Reactie schrijven

Commentaren: 0