Familiefotografie Hubertuspark Den Haag

Familiefoto's gemaakt in het Hubertuspark in Den Haag 

Op zondag 25 september 2016 heb ik weer een ontzettend leuke familie op de foto mogen vastleggen. Deze familie ken ik al een aantal jaar en elke keer als ik foto's kom maken dan is het een groot succes. Dit komt vooral omdat het leuke en spontane mensen zijn die het ook leuk vinden om gefotografeerd te worden en daar met elkaar ook veel plezier in hebben.

Het was die dag één van de eerste herfstdagen en de kleuren in de natuur waren al prachtig! We zijn in de middag naar het Hubertuspark gegaan omdat het in de buurt is van waar de familie woont en het park een mooie plek is voor het maken van zulke familiefoto's. In het midden van het park heb je een soort zandvlakte waar veel bomen omheen staan. Dat was voor ons de mooiste plek om de foto's te maken.

De reden dat deze familie weer op de foto wilde is omdat één van de oma's 70 jaar oud is geworden. Het is dus een verrassing voor een dierbaar familielid. Gelukkig hadden we veel geluk met het weer en was de temperatuur nog heerlijk om buiten familiefoto's te maken.

Groepsfoto's en losse portretten tijdens een familie fotoshoot

We zijn begonnen met het maken van een aantal groepsfoto's waarbij we gebruik hebben gemaakt van de mooie omgeving. We hebben verschillende setjes gemaakt van de twee gezinnen, de ouders, de kinderen en de hele groep. Daarna heb ik van iedere persoon een los portret gemaakt en dat was bij de allerkleinste nogal een uitdaging. Toen heb ik samen met de ouders besloten om vooral wat sfeerfoto's te maken zodat de kinderen lekker hun gang konden gaan. Daar zijn ook super vrolijke en spontane fotomomenten uit voort gekomen. Nadat we klaar waren met fotograferen ben ik nog terug gewandeld naar het huis van de familie en heb daar nog even op de bank een drankje en een hapje gedaan. Een zeer geslaagde middag!

 

Bekijk hieronder een aantal familiefoto's die ik die middag heb gemaakt. Ben je na het bekijken van deze pagina ook geïnteresseerd geworden om een fotoshoot in te plannen, bekijk dan meer over mijn familiefoto's en prijzen of neem direct contact met mij op via één van de knoppen hieronder. Groeten Koen. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0