Gezinsfoto's Haagse bos in de herfst

Gezinsfoto's op een warme herfstdag in het Haagse bos Den Haag

Op zondag 25 september 2016 ben ik aan het begin van de middag naar het prachtige Haagse bos afgereisd om een heel leuk gezin op de foto te zetten. Ik heb de moeder uit dit gezin 'Roos' leren kennen via een verjaardag en sindsdien heb ik voor haar en haar familie al verschillende fotoshoots kunnen doen. Gelukkig was het die dag prachtig weer en scheen de zon de hele tijd. We hebben eerst in het gedeelte aan de kant van het Malieveld afgesproken en zijn toen rustig door het park gaan wandelen. Daar ben ik begonnen met een aantal gezinsfoto's te maken in de zon op een mooi veld. Ze hadden ook hun hond meegenomen en die kon tussendoor lekker z'n gang gaan. Hun kindje 'Liv' is een heel vrolijk en lief kindje die het erg leuk vindt om veel op de foto te gaan. We hebben eigenlijk één tot twee uurtjes gewandeld in het Haagse bos en op verschillende mooie plekken familiefoto's gemaakt. De herfst was ook net begonnen en op sommige plekken waren de kleuren in de bomen al mooi groen met geel en oranje. 

Een perfecte middag voor mij om familiefoto's te schieten en een relaxte wandeling in het park te maken. 

Familiefoto's van een jong gezin op een mooie herfstdag in Den Haag

Omdat ik het gezin van andere fotoshoots al kende was het vanaf het begin meteen gezellig. Ook de kleine meid had er meteen zin in en het was gelukkig lekker rustig in het bos. We hebben die middag aan allebei de kanten van het Haagse bos foto's gemaakt omdat ik verschillende mooie plekken ken waar ik wat foto's wilde maken. Het eindresultaat is heel leuk geworden en het gezin is er ontzettend blij mee. Bekijk hieronder een aantal foto's van die middag.

 

Ben je na het lezen van deze pagina geïnteresseerd geworden om ook met jouw gezin op de foto te gaan, bekijk dan meer over mijn gezinsfoto's en prijzen of neem direct contact met mij op door op één van de knoppen hieronder te klikken. Groeten Koen

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  Roos Geerling (zondag, 30 oktober 2016 19:05)

  Nogmaals super bedankt Koen!
  Wij zijn weer onwijs blij met het resultaat van de herfstshoot die jij van ons, onze dochter Liv en onze hond Bikkel hebt gefotografeerd!
  Wat hebben we geboft met het lekkere weer!
  Het was een hele gezellige en vooral ontspannen herfstmiddag en je hebt de nodige bigsmiles en highfive van Liv vast mogen leggen.
  Je hebt van te voren al leuke plekken in gedachte waarvan je weet dat die leuk en mooi uitpakken ivm met een goeie belichting en het totaal plaatje.
  Zoals de kleurrijke foto's met het water op de achtergrond en fotos waarop je het lange bospad eindeloos ziet doorlopen.
  Heel gaaf!
  Wij raden iedereen Koen aan, dit was al onze derde fotoshoot en we gaan er zeker nog veel meer doen puur omdat je bij hem bent wie je bent!
  Iets wat vastligt voor het leven en vooral prachtig om later op terug te kijken.
  Veel liefs Chaev, Roos en Liv