Familie Fotoshoot Westerpark

Familiefoto's tijdens de herfst in het Westerpark Zoetermeer

Op zaterdag 22 oktober 2016 ben ik in het begin van de middag naar het mooie Westerpark in Zoetermeer gegaan om een familie fotoshoot te doen. Deze familie kent mij al sinds ik een heel klein kindje was en dat maakt het voor mij extra bijzonder om de foto's te maken. De fotoshoot was een verjaardagscadeau voor de moeder/oma. Natuurlijk is het een fantastisch cadeau om van je kinderen te krijgen en ook een mooie herinnering voor later.  Het was die dag heerlijk weer en het zonnetje kwam af en toe goed tussen de wolken door. Perfect herfstweer voor een fotoshoot! Ik heb met de familie afgesproken bij de ingang van het Westerpark. Dat was een leuk moment omdat ik deze oude bekenden erg lang niet had gezien. We zijn vervolgens rustig het park ingelopen. Voor een leuke achtergrond ben ik naar het midden van het park gewandeld. Daar heb ik de vier kinderen en de twee ouders samen neergezet om te beginnen met het maken van groepsfoto's. De kleine baby die er ook bij was lag nog lekker te slapen dus hebben we eerst van de zes volwassenen foto's gemaakt. Daar zijn veel leuke en grappige fotomomenten uit gekomen.

Een mooie herfstdag voor een familie fotoshoot in het Westerpark

Nadat ik een aantal groepsfoto's had gemaakt heb ik van de ouders en kinderen setjes gemaakt voor een paar leuke foto's. Ook heb ik van de vier kinderen al losse portretten gemaakt. Kort daarna werd de allerkleinste wakker en zijn we rustig naar een andere mooie plek gewandeld. We hebben daarna bij een steiger aan het water nog een aantal groepsfoto's en gezinsfoto's gemaakt. Daar stond de kleine meid in het middelpunt van de aandacht en zo heb ik haar ook gefotografeerd. Na ongeveer anderhalf uur waren we klaar met de fotoshoot en zijn we het park weer uitgewandeld. Het was een zeer geslaagde middag.

 

Bekijk hieronder een aantal mooie foto's van die middag. Ben je na het lezen van deze pagina geïnteresseerd geworden om meer te weten te komen over mijn familiefotografie, prijzen of wil je direct met mij in contact komen, druk dan op één van de knoppen hieronder. Groeten Koen

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Margot (donderdag, 24 november 2016 22:02)

    Wij kennen Koen al super lang. Hoe leuk om hem dan te vragen voor de familieshoot die wij kado gaven aan onze moeder. Hij had dus al een streepje voor maar eigenlijk had hij dit absoluut niet nodig. Naast dat hij heel gezellig is en dus iedereen goed op zijn gemak stelt is hij ook zeer kundig. Hij had al wat mooie plaatsen in gedachten maar stond ook open voor input vanuit onze kant. Door dit meedenken is het eindresultaat nog mooier geworden. Kortom zoek je een leuke en goede fotograaf dan ben je bij Koen zeker aan het juiste adres! Nogmaals dank je wel voor de leuke én mooie foto's!