Familie fotograaf strand van Scheveningen

Familie fotoshoot op een warme herfstdag op Scheveningen strand

Op zaterdag 29 oktober 2016 ben ik naar het strand van Scheveningen afgereisd om daar een hele leuke familie te fotograferen. Ik was door Eddy benaderd met de vraag of ik spontane familiefoto's wilde maken in verband met de verjaardag van zijn moeder. Zo gezegd, zo gedaan!

Het was die dag prachtig weer en de zon scheen volop. De temperatuur was zelfs zo goed dat mensen in hun t-shirt rondliepen. Toen ik met de hele familie kennis had gemaakt zijn we bovenop de pier van Scheveningen wat groepsfoto's gaan maken met de zee op de achtergrond. Daarna zijn we richting het strand gewandeld om een aantal leuke groepsfoto's te maken en ook foto's van de gezinnen en losse portretten. Ik kon merken dat de familie het naar hun zin had en er werd veel gelachen. Dat zorgde voor leuke fotomomenten.

Ook de drie honden waren erbij en konden op het strand lekker rennen. We hebben ongeveer een half uur op het strand foto's gemaakt en omdat het niet erg druk was hadden we lekker de ruimte voor verschillende foto's zonder dat er teveel storende elementen op de achtergrond waren.

Complete familie fotoshoot op het strand en in de duinen

Nadat we genoeg familiefoto's gemaakt hadden op het strand zijn we naar de duinen gewandeld. Daar hebben we met een mooie groene achtergrond nog verschillende foto's gemaakt van de hele groep, de gezinnen, de kleinkinderen, portretten en foto's van de honden. Zo had ik een leuke combinatie van het strand en de duinen. Na ongeveer twee-drie uurtjes fotograferen ben ik weer richting huis gegaan. Een week later heb ik alle mooiste foto's aangeleverd en de familie is er erg blij mee.

 

Bekijk meer familiefoto's van die middag hieronder. Klik op één van de knoppen om meer te weten te komen over mijn familiefotografie, mijn prijzen of om direct met mij in contact te komen. Groeten Koen

Reactie schrijven

Commentaren: 0