Familie fotoshoot Balijbos Zoetermeer

Familie fotografie in de herfst in het Balijbos Zoetermeer

Op zaterdag 05 november 2016 heb ik een hele leuke familie gefotografeerd in het Balijbos in Zoetermeer. Ik was via mijn website benaderd door Annemieke met de vraag of ik haar familie kon fotograferen als verjaardagscadeau voor haar schoonmoeder. Ik had met de hele familie rond 11.00 uur afgesproken bij de parkeerplaats van de kinderboerderij de Balijhoeve die grenst aan het bos. Daar aangekomen heb ik kennis gemaakt met iedereen en heb ik meteen een groepsfoto bij de parkeerplaats gemaakt met een regenboog op de achtergrond. Het was op dat moment nog droog en we zijn gelijk met z'n allen het Balijbos in gewandeld om verschillende familiefoto's te maken van de hele groep, de gezinnen en van de kinderen. Nadat we op het bospad genoeg foto's hadden gemaakt zijn we rustig verder gelopen. Ik wilde aan de achterkant van het bos wat foto's maken op een mooie brug. Toen we die kant op liepen begon het flink te regenen en hebben we besloten om even onder de bomen te gaan schuilen. Het was gelukkig niet een hele lange regenbui en daardoor konden we snel verder.

Groepsfoto's en portretfoto's van de hele familie

Nadat de regenbui voorbij was zijn we op een ander stuk van het Balijbos portretfoto's gaan maken. De kleuren van de herfst kwamen heel mooi uit op deze foto's. De kinderen vonden het ook heel leuk om alleen of met elkaar op de foto te gaan en iedereen had het naar z'n zin. Daarna zijn we naar de achterkant van het bos gelopen richting een mooie witte brug. Op die brug heb ik nog meer verschillende familiefoto's gemaakt en ook opa en oma met de kinderen en kleinkinderen op de foto gezet. Na ongeveer twee uur fotograferen waren we klaar en zijn we weer terug gewandeld naar de parkeerplaats. Ik had dat weekend meteen de tijd om de foto's te bewerken en aan te leveren. De familie is heel blij met het resultaat. 

 

Bekijk een aantal mooie foto's van die middag hieronder. Klik op één van de knoppen om meer te weten te komen over mijn familiefotografie, mijn prijzen of om direct met mij in contact te komen om een afspraak te maken. Groeten Koen

Reactie schrijven

Commentaren: 0