Familiefotograaf verjaardag Dorpsstraat Zoetermeer

Complete fotoshoot van een verjaardag in de Dorpsstraat Zoetermeer

Op zondag 06 november 2016 werd de eerste verjaardag van baby Liv gevierd in een mooie zaaltje in de Dorpsstraat Zoetermeer. Ik was de week daarvoor benaderd door de moeder van Liv met de vraag of ik die zondag de eerste verjaardag van haar dochtertje wilde fotograferen. Ik had die zondag nog geen andere fotoshoot staan en kon daardoor de afspraak inplannen.

Rond 13.00 uur kwam ik aan op de locatie. Daar waren een aantal famiiieleden en vrienden al de laatste versieringen aan het ophangen. Het jarige babytje kwam rond 13.30 uur aan en stond meteen middenin de belangstelling van iedereen. Ze hadden in het midden van de zaal een mooie tafel gemaakt waar de taart en cadeautjes op geplaatst konden worden. 

Ik ben begonnen met het maken van wat sfeerfoto's en vooral veel portretten van de kleine meid. Ze was erg vrolijk en ook heel schattig aangekleed. Daarna heb ik een aantal familiefoto's gemaakt en van de verschillende mensen die al aanwezig waren wat groepsfoto's en portretten. Toen rond 15.00 uur de meeste gasten aanwezig waren konden de cadeautjes uitgepakt worden en daarna was het tijd om de prachtige verjaardagstaart aan te snijden.

Verjaardagsfoto's door de familiefotograaf uit Zoetermeer

Nadat iedereen van de heerlijke taart had gesmuld heb ik nog wat foto's gemaakt van de piñata waar allemaal snoep uit kwam. De kinderen vinden een piñata altijd een leuke toevoeging op een kinderfeest. Nadat alle kids een snoepzakje vol hadden met lekkere snoepjes heb ik nog een aantal familiefoto's gemaakt. Dat zijn hele leuke groepsfoto's geworden. Rond 16.00 uur ben ik weer naar huis gegaan en een week later heb ik alle bewerkte foto's aangeleverd. De familie is er erg blij mee!

 

Bekijk hieronder een aantal mooie foto's van die middag. Klik op één van de knoppen hieronder om meer te lezen over mijn familiefoto's, mijn prijzen voor een fotoshoot of om direct met mij in contact te komen. Groeten Koen

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Cherelle Kroonstadt (maandag, 21 november 2016 19:25)

    Onwijs tevreden over het resultaat!
    Mooie foto's waar ik nog vaak met plezier naar terug kan kijken.
    Normaal gesproken moet ik tussendoor zelf nog denken aan foto's maken maar super fijn dat ik nu enkel van het feestje kon genieten zonder me druk te maken over het beeld. Koen onwijs bedankt! Tot het volgende feestje!