Newborn fotoshoot Oosterheem Zoetermeer

Complete newborn fotoshoot in de wijk Oosterheem Zoetermeer

Op zondag 13 november heb ik een pasgeboren baby gefotografeerd bij hem thuis in de wijk Oosterheem in Zoetermeer. Ik was door de moeder van de baby twee weken daarvoor benaderd met de vraag of ik zo snel mogelijk haar pasgeboren baby samen met haar en haar partner kon fotograferen. Deze zondag kwam voor ons allemaal goed uit. Ik ben tegen het eind van de ochtend naar hun huis gegaan. Ik ken de moeder nog van mijn middelbare school. Nadat we even wat gedronken en bijgepraat hadden ben ik naar de slaapkamer van de ouders gegaan om daar op het grote bed een aantal portretfoto's te maken van deze prachtige baby. Er kwam via de ramen aan de zijkant van de slaapkamer genoeg licht naar binnen om de baby mooi in beeld te krijgen. Het ging heel soepel en de baby werd door de ouders meteen afgeleid van mij als fotograaf. Hierdoor kreeg ik hele natuurlijk en vrolijke babyfoto's. 

Nadat ik genoeg portretfoto's had gemaakt heb ik de ouders één voor één met hun babytje bij het raam gezet om een paar familieportretten te schieten. Ook heb ik nog wat foto's van de moeder met de baby op het bed gemaakt toen de kleine lag te slapen.

Newborn foto's op een natuurlijke manier vastgelegd

Nadat we in de slaapkamer klaar waren met fotograferen leek het mij een goed idee om een paar groepsfoto's van de ouders met hun baby beneden op de bank te maken. Ook heb ik daar van de vader met de kleine en van de moeder met de kleine nog wat foto's gemaakt. De baby werd als snel wakker maar had het nog steeds naar zijn zin. Tot slot heb ik de babykamer gefotografeerd en flink wat details uit de kamer vastgelegd. Een week later had ik alle mooiste foto's bewerkt in kleur en zwart-wit en heb ik ze bij de ouders aangeleverd. Ze zijn erg blij met het eindresultaat.

 

Bekijk een aantal van de mooiste babyfoto's hieronder. Klik op één van de knoppen hieronder om meer te weten te komen over mijn babyfotografie, mijn prijzen of om direct met mij in contact te komen. Wie weet maak ik binnenkort babyfoto's van jullie pasgeboren kindje. Groeten Koen!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Charlotte Hoff (vrijdag, 25 november 2016 09:25)

    Ik ken koen van de middelbare school en was via social media bekend met zijn werk. Daar was ik al erg over te spreken. Toen ik contact opnam met koen was hij vrij snel beschikbaar en enthousiast, wat ik al gelijk super tof vond. Koen neemt tijdens de fotoshoot echt de tijd voor je, want met een baby shooten is niet altijd gemakkelijk. Hierdoor was het voor ons een ontspannen shoot, waardoor er uiteindelijk deze toffe foto s uit zijn gekomen. We konden de foto's al binnen een week bekijken! Wij zijn heel erg blij met het resultaat en zal hem ook zeker in de toekomst weer benaderen voor foto's en raad hem ieder ook aan. Koen is enthousiast, flexibel en voor een leuke prijs prachtige foto s kunnen realiseren.
    Bedankt koen!